NEŞE KARABÖÇEK SENİ BULDUMYA
Moderator: Yöneticiler
- yasakresim
- Kıdemli Üye
- KUŞÇUBAŞIEŞREF
- Kıdemli Üye
EVET SONER GUZEL BIR YORUM BEN ÇOK BEGENIYORUM. BERHUDAR OLUN imza T.M.KUŞÇUBAŞIEŞREF TOPRAK UGRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR...
KUŞÇUBAŞIEŞREF
MSN ADRESIM HACKERLENMISTIR (ELE GEÇİRİLMİŞTİR) kuscubasiesref_1@hotmail.com adresinden gelen emailleri açmayın kesinikle yoksa sizinde msn giderr... YENİ MSN ADRESIM kuscubasiesref_1873@hotmail.com
MSN ADRESIM HACKERLENMISTIR (ELE GEÇİRİLMİŞTİR) kuscubasiesref_1@hotmail.com adresinden gelen emailleri açmayın kesinikle yoksa sizinde msn giderr... YENİ MSN ADRESIM kuscubasiesref_1873@hotmail.com
- bensevdimdeneoldu
- Yeni Üye
SLM ARKADAŞLAR
Neşe Karaböcek bu eseri iki defa yorumlamış. Birinde eserin orjinaline sadık kalmış, diğerinde ise farklı bir yorumla eseri icra etmiş. Farklı yorumunda eserin ilk 30-40 saniyesinde enteresan bir biçimde 'ayyy' diyerek bağırıyor. Açıkcası bu farklı yorumundan pek hoşlanmadım.
Saygılarımla.
Neşe Karaböcek bu eseri iki defa yorumlamış. Birinde eserin orjinaline sadık kalmış, diğerinde ise farklı bir yorumla eseri icra etmiş. Farklı yorumunda eserin ilk 30-40 saniyesinde enteresan bir biçimde 'ayyy' diyerek bağırıyor. Açıkcası bu farklı yorumundan pek hoşlanmadım.
Saygılarımla.
Bağrımda Bir Ateş Var, Ne Bileceksin...
- yasakresim
- Kıdemli Üye
- sabır taşı
- Kıdemli Üye
- dost_bahcesi
- Yeni Üye
BENCE NEŞE KARABÖCEK PEK GÜZEL YORUMLAMIŞ HATTA NEŞE HANIM ORHAN GENCEBAY İLE DE BİRLİKTE DÜET YAPMIŞTIR BENCE NEŞE HANIM ÇOK AMA ÇÇÇOOK GÜZEL YORUMLAMIŞ DİYORUM VE EKLİYORUM. BEN GAYET ÇÇOOK HOŞ BULDUM. ORHAN BABAMIZIN ŞARKILARINI ÇOK GÜZEL YORUMLAMIŞ...
BENCE DEVAM ETMELİİ......
SAYGILAR
DOST BAHÇESİ
BENCE DEVAM ETMELİİ......
SAYGILAR
DOST BAHÇESİ
Seni Buldum Ya
Batsın Bu Dünya
Duyun Beni Gibi önemli şarkılarını ALTIN BÜLBÜLÜMÜZ NEŞE KARABÖCEK TARAFINDAN DA SESLENDİRİLMİŞTİR...