Mesaj Yazmayı Sevmezmiş
Mesaj Yazmayı Sevmezmiş
Orhan abimiz Cep Telefonundan mesaj yazma olayına bir türlü alışamamış. Şu ana kadar Doğru dürüst bir mesaj yazıp göndermemiş.
- yasakresim
- Kıdemli Üye
- serhat_izmit
- Kıdemli Üye
Benim dikkat ettiğim bir özelliği de hiç kol saati takmaması...
Ben de bir zamanlar saatim olmadan evden adımımı atmazdım. Bir dönem pili bitti, uzun süre değiştirmedim. Sonra takmamaya başladım ve alıştım. Şimdi ise taktığımda rahatsız oluyorum. Nasıl taşırmışım bu şeyi kolumda diyorum...
Ben de bir zamanlar saatim olmadan evden adımımı atmazdım. Bir dönem pili bitti, uzun süre değiştirmedim. Sonra takmamaya başladım ve alıştım. Şimdi ise taktığımda rahatsız oluyorum. Nasıl taşırmışım bu şeyi kolumda diyorum...
"Yaptıklarım Türk müziğinin devamıdır."
"Müziğime arabesk denmesi çok saçma..."
Orhan GENCEBAY
"Müziğime arabesk denmesi çok saçma..."
Orhan GENCEBAY
Bir kolsaati tutkunu olarak ayni olay benimde dikkatimi cekti. Yanlizca Kir gönlünün zinciri, Biraraya gelemeyiz filmlerinde kol saati mevcut. Yanilmiyorsam digerlerinde degil. Herhangi bir show programindada görmedim.
Bu arada: Msj konusu sanirim "MobilHayat" programindaydi. Hatta orada ceptelinde resim olarak, torununun resmi oldugu gösteriliyordu.
Bu arada: Msj konusu sanirim "MobilHayat" programindaydi. Hatta orada ceptelinde resim olarak, torununun resmi oldugu gösteriliyordu.
Benim özgürlügüm düsüncem ile hayat bulur
Size şöyle bi soru sorsaydılar ne cevao verirdiniz:Sizce Orhan Gencebay cep telefonundan msj çekmeyi seviyor mudur sevmiyor mudur???
Biliyorum tuhaf bi soru ama ben "Sevmiyordur." derdim.Yani nedendir bilmiyorum msj yazarken Orhan Babayı düşenemiyorum.Yanlıs anlasılmasın ha SAKIN! Yani bende öyle bir Orhan Gencebay portresi varki ona uymuyor.Hani liseli aşıklar gibi msj atmalar falan.Bu lafımda yanlıs anlısmasın.Genelde gencler birbirlerine msj attıkları için zihnimde hep o çağrısım yapıyor "msj" diyince....
Biliyorum tuhaf bi soru ama ben "Sevmiyordur." derdim.Yani nedendir bilmiyorum msj yazarken Orhan Babayı düşenemiyorum.Yanlıs anlasılmasın ha SAKIN! Yani bende öyle bir Orhan Gencebay portresi varki ona uymuyor.Hani liseli aşıklar gibi msj atmalar falan.Bu lafımda yanlıs anlısmasın.Genelde gencler birbirlerine msj attıkları için zihnimde hep o çağrısım yapıyor "msj" diyince....
- yasakresim
- Kıdemli Üye
- sabır taşı
- Kıdemli Üye
yasakresim wrote:Ya aslında boş bir muhabbet tabii..
Çekse ne olur çekmese ne olur..
güzel bir yetenek-izle : http://www.youtube.com/watch?v=LKAKzutoI3E
OG4844 wrote:sabır taşı wrote:yasakresim wrote:Ya aslında boş bir muhabbet tabii..
Saniyorum bu gönül dostu olmanin farki, Gencebay´in her durumu dikkatimizi cekiyor iste.
SANMAKİ İNSANLAR HİÇ MUTLU OLMAZ ŞUNU BİLİN MUTLULUĞA ÖLÇÜ BULUNMAZ ÜMİDİN ÜMİTTEN ANLAMIN ANLAMDAN YAŞAMIN YAŞAMDAN FARKI VAR
- sds20_1907
- Deneyimli Üye
orhanım wrote:OG4844 wrote:sabır taşı wrote:yasakresim wrote:Ya aslında boş bir muhabbet tabii..
Saniyorum bu gönül dostu olmanin farki, Gencebay´in her durumu dikkatimizi cekiyor iste.
Hatasız Kul Olmaz Hatamla Sev BEni Dermansız Dert Olmaz Dermana SAr beni
hatasız Kul Olmaz..ORhan Gencebay
hatasız Kul Olmaz..ORhan Gencebay
- sabır taşı
- Kıdemli Üye