YARGISIZ İNFAZ albümünün 2.klıp ini hangi eserine çekmeli?
- idam_mahkumu
- Site Admin
murat yaşar wrote:Ne oldu arkadaşlar plan tamam anladığım kadarıylada,uygulama işlemi ne zaman başlayacak merak ediyorum...
Acaba birkaç gönül dostu kendi aralarında mı yapacak yoksa forumdada görmek mümkün olacakmı?
saygılar
HEPİMİZ ERMENİYİZ DİYENLERE DUYRULUR..BİZ MEHMETİZ,MEHMETÇİĞİZ...BİR ERMENİ ÖLDÜ ONBİNLER YÜRÜDÜ...
HER YIL BİNLERÇE MEHMETÇİK ŞEHİT OLUYOR,KAÇ KİŞİ YÜRÜDÜ....!!!!
Murat yaşar, burası orhan gencebay forumudur.. Siyaset forumu değil bu bir..
İkincisi, Orhan Gencebay ve biz hayranları hümanist olan insanlarız, zikrettiğin söz bu felsefeye zıt mı zıt! bu iki..
Üçüncüsü, mektup ile alakalı konuları duyuracağız Bu üç..
hepimiz ne ermeniyiz, ne hrant nede başka birşeyiz.. Hepimiz vatanına milletine bağlı, dürüst, çalışkan gönül dostlarıyız hepsi bu.
-
- Kıdemli Üye
idam mahkumuna(ömer'e) sonuna kadar katılıyorum.burası orhan gencebay forumu.hadi susayım diyorum ama ikide bir bazı arkadaşların siyasi mesajlarını görmek beni rahatsız ediyor.tabiki hrant da değiliz,ermeni de değiliz.ama hepimiz birimiz; birimiz hepimiz içiniz.vatan toprakları içinde canı yanan hangi T.C vatandaşı varsa gerektiğinde yanında olmayı biliriz.bu slogan o mantıkla atılmış bir slogandı.ama bazı çevreler bunu anlayamadılar ve başka yere çektiler ya da çekmek işlerine geldi siyasi hesapları açısından.biz T.C vatandaşıyız.ve anayasamıza göre bütün T.C vatandaşlarıı kanun önünde eşittir.bizler bu topraklarda binlerce yıldır hümanist bir şekilde,kardeşçe yaşayan insanlarız,hepimiz kardeşiz.bizim hiçkimseyle sorunumuz yok.bizi birbirimize böldürmek isteyenlerin hain emellerine alet olmayacağız.
- murat yaşar
- Kıdemli Üye
Buranın bir gencebay sitesi olduğundan elbetteki haberdarım...
Gerekli yazıları gerekli yerlere de yazmaya çalışıyorum..Fakat neresi olursa olsun bir şekilde tepkimizi gereken her de göstermeliyiz...Siyasi bir mesaj kaygısıda taşımıyorum,çünkü bu vatanın evladıysak sağ,sol,liberal vb.vb.....hiç farketmez bu vatana sahip çıkılmalı..İnsan her yerde insan...Adam olana lafımız yok ki..!
Kimseyi kimseden de ayırt etmiyorum sadece provakatörlere ve bu vatana ihanet içinde olanlara yazmıştım..Dünyadan olup bitene duyarsız kalmamak lazım bu forumda konumuz belli olsada genede bazı şeylere kayıtsız kalmamak lazımdır..
Bu forumda siyaset yapmak gibi bir düşünceyle yazmamıştım..Sadece bir kaç haber okumuştum sonrası girdim nete ve bir anda içimden geldi..Bir dahada böyle bir yazı yazmam elbette...
Şunuda belirtmek isterim gencebayın en güçlü eserleri bu hissiyatla yazdığı,çevresinden etkilendiği,yaşadığı,insana değer veren hümanist bir
kimlikle yazdığı bestelerdir...Hani demem o ki herkes etkilenebilir ortamdan..O gün benim yazdığım yazı gibi...
saygılar
Gerekli yazıları gerekli yerlere de yazmaya çalışıyorum..Fakat neresi olursa olsun bir şekilde tepkimizi gereken her de göstermeliyiz...Siyasi bir mesaj kaygısıda taşımıyorum,çünkü bu vatanın evladıysak sağ,sol,liberal vb.vb.....hiç farketmez bu vatana sahip çıkılmalı..İnsan her yerde insan...Adam olana lafımız yok ki..!
Kimseyi kimseden de ayırt etmiyorum sadece provakatörlere ve bu vatana ihanet içinde olanlara yazmıştım..Dünyadan olup bitene duyarsız kalmamak lazım bu forumda konumuz belli olsada genede bazı şeylere kayıtsız kalmamak lazımdır..
Bu forumda siyaset yapmak gibi bir düşünceyle yazmamıştım..Sadece bir kaç haber okumuştum sonrası girdim nete ve bir anda içimden geldi..Bir dahada böyle bir yazı yazmam elbette...
Şunuda belirtmek isterim gencebayın en güçlü eserleri bu hissiyatla yazdığı,çevresinden etkilendiği,yaşadığı,insana değer veren hümanist bir
kimlikle yazdığı bestelerdir...Hani demem o ki herkes etkilenebilir ortamdan..O gün benim yazdığım yazı gibi...
saygılar
- idam_mahkumu
- Site Admin
murat yaşar wrote:Buranın bir gencebay sitesi olduğundan elbetteki haberdarım...
saygılar
Provakatörlere cevaben yazdım diyorsun ama, en büyük provakasyonu sen yapıyorsun "Şehitler için yürüdünüz mü?." diyerek..
Neden, Merhum Hrant ile Şehitlerimizi aynı kulvarda yarıştırıyorsun ki?.. Şehitlerin Gerçekte ölmüş kimseler olmadığını benden iyi biliyorsun herhalde ?..
"ALLAH Yolunda düşünlere ölü demeyiniz halbuki onlar diridirler" Ayet-i Kerime.
Ayrıca şuan sayende darma dağın oldu başlık. Uygun yer aradım diyorsun ama, en uygunsuz yere, muhabbetin ortasına dalmışsın. Konumuz Gencebay'ın ikinci klibi..
Ki, forumu didik didik etsen bu veya buna benzer şeyleri yazacak bir yer bulamazsın, bulamayıp da buraya yazdığından belli oluyor zaten..
Neyse, bu konu devam ederse başlığı kapatmak zorunda kalacağım!
- sabır taşı
- Kıdemli Üye
forum konu ne hale gelmiş..yinede sukünet diliyorum..
evt gencebay 2. klip i için bir kıpırdama göstermedi henüz veya bi ışık varda benmi duymadım görmedim bileniniz varmı?
geçen hafta ki popstarda sensin benim çilegahımı tercih ettiğine göre bu forumdaki anketi takip ediyor dolaylı yoldan olsada..
yani dediğim gibi biri yargısız infaz olmak üzere...(keşke ilk klip i bu olsaydı:()
2 klip daha çekecekse
yeneceğim kendimi
söylenmedik söz kalmadı
aşkın hesabı olmaz dan biri olursa makbule geçer..(bence)
evt gencebay 2. klip i için bir kıpırdama göstermedi henüz veya bi ışık varda benmi duymadım görmedim bileniniz varmı?
geçen hafta ki popstarda sensin benim çilegahımı tercih ettiğine göre bu forumdaki anketi takip ediyor dolaylı yoldan olsada..
yani dediğim gibi biri yargısız infaz olmak üzere...(keşke ilk klip i bu olsaydı:()
2 klip daha çekecekse
yeneceğim kendimi
söylenmedik söz kalmadı
aşkın hesabı olmaz dan biri olursa makbule geçer..(bence)
SENFONİK ŞİİR VE BAĞLAMA KONÇERTOSU İLE YANIP TUTUŞUYORUM..
SEVGİLİ KRAL HAYALMİ GERÇEKMİ BU SÖZLER..
UYANDIR BİZİ..
SEVGİLİ KRAL HAYALMİ GERÇEKMİ BU SÖZLER..
UYANDIR BİZİ..
-
- Kıdemli Üye
Yenecegim Kendimi´yi biraz daha bekletiyor herhalde.. Bir iki hafta önce Bugün Senin Dogum Günün ikinci siradaydi Kral TV´de.. Simdi durumlar nasil, bilmiyorum.. Bu gidisle bu klip bir kaç hafta daha döner herhalde..
Ikinci klip kesinlikle Yenecegim Kendimi´ye olmalidir..
Gönül ister ki, söyle bir 4 klip falan çekilsin.. Örnegin Zara, albümünü çikarali neredeyse 1.5 sene olacak, belki de olmustur, hala klipler çekmekte..
Insallah 4 klip falan çekilir.. Burada da kesinlikle Sensin Benim Çilegahim ve yaz aylarina dogru da bence Gülünce Daha Güzel eserlerine klip çekilmelidir.. Ve Mesut abiye Yargisiz Infaz konusunda katiliyorum.. Kesinlikle Bugün Senin Dogum Günün yerine ilk klip ona olmaliydi.. Neyse..
Ikinci klip kesinlikle Yenecegim Kendimi´ye olmalidir..
Gönül ister ki, söyle bir 4 klip falan çekilsin.. Örnegin Zara, albümünü çikarali neredeyse 1.5 sene olacak, belki de olmustur, hala klipler çekmekte..
Insallah 4 klip falan çekilir.. Burada da kesinlikle Sensin Benim Çilegahim ve yaz aylarina dogru da bence Gülünce Daha Güzel eserlerine klip çekilmelidir.. Ve Mesut abiye Yargisiz Infaz konusunda katiliyorum.. Kesinlikle Bugün Senin Dogum Günün yerine ilk klip ona olmaliydi.. Neyse..
- sabır taşı
- Kıdemli Üye
yenecegim kendimi ve soylenmedik soz kalmadi..klip icin secilebilecek olan eserler...kendi fikrim..
güzel bir yetenek-izle : http://www.youtube.com/watch?v=LKAKzutoI3E
- nikrizruyası
- Deneyimli Üye
- sabır taşı
- Kıdemli Üye
birileri bir hal olsun derse bu hale gelir elbet
neyse ne hale gelmiş diyerekte daha beter değirmene su taşımayalım...
insana yakışan insanca yaşayıp var olmaktır GENCEBAY ...
neyse ne hale gelmiş diyerekte daha beter değirmene su taşımayalım...
insana yakışan insanca yaşayıp var olmaktır GENCEBAY ...
güzel bir yetenek-izle : http://www.youtube.com/watch?v=LKAKzutoI3E
- sds20_1907
- Deneyimli Üye
- Ferdikolik
- sds20_1907
- Deneyimli Üye
-
- Kıdemli Üye