Bir Teselli Ver le ilgili Sual
Moderator: Yöneticiler
Bir Teselli Ver le ilgili Sual
arkadaşlar filmin sonunda kız 18 ine basmış yarın ikide nikah var diyolar
eğer kızı o adamla evlendirmek için 18ini bekledikleri doğruysa filmin başında kız nası araba sürerken yolda kalıyo.bu kız ehliyetini ne ara almış?
eğer kızı o adamla evlendirmek için 18ini bekledikleri doğruysa filmin başında kız nası araba sürerken yolda kalıyo.bu kız ehliyetini ne ara almış?
Lütfen böyle şeylere takılmayın... Senaryoda hata olamaz mı? Yıllar sonra bu mu aklınıza geldi?
Ne Arabeskçi Ne Damarcıyız, Bizler Gencebaycıyız!
http://www.OrhanGencebayVe.Biz
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=1b15ed32-867f-4cc2-82ea-f446e76d7861
http://www.OrhanGencebayVe.Biz
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=1b15ed32-867f-4cc2-82ea-f446e76d7861
evet hatta kızın reşit olmadığının bahsi geçmeden daha önce kız araba kullanıyordu hatta ve hatta madem reşit değil o kutladığı doğumgönü onun 17. doğumgünümüydü eğer öyleyse bu kız daha 17sine girmeden araba kullanıyordu
tabi sizde haklısınız ama hakketen ilk defa dikkatimi çekti
her neyse
maksadım dalga geçmek falan değildir arkadaşlar lütfen yanlış anlaşılma olmasın
tabi sizde haklısınız ama hakketen ilk defa dikkatimi çekti
her neyse
maksadım dalga geçmek falan değildir arkadaşlar lütfen yanlış anlaşılma olmasın
- idam_mahkumu
- Site Admin
- nazmicanberk
- Yeni Üye
Valla ben babanın filmlerini izlerken hiçbir kusur bulamıyorum yani bir nevi gözüm kapanıyor öyle hatalara falan çünkü ben babanın filmlerini izlerken kişiliğine,karizmasına ve sesine bakıyorum ve tekrar tekrar hayran olmaktan hata bulacak zaman kalmıyor.Ne diyeyim bilmem ki...
(NO COMMENT)yorumsuz
BERHUDAR OLUN...
(NO COMMENT)yorumsuz
BERHUDAR OLUN...
EĞER ACILARIN ZEVKİ OLSAYDI OLAMAZDI KİMSE BENDEN BAHTİYAR...
- yasamak_bu_degil
- Deneyimli Üye
- ZiYaNKaR85
- Kıdemli Üye
Yakut wrote:slm
simdi Avrupada artik 17 yasinda otomobil sürebiliyorlar.......
oda bişeymi senaryoya göre türkiyede 1971 yılında bu olay varmış Avrupa bizden geri kalmış
Görmedinmi Gözlerimde Bir Mahkumun En Son Arzusunu,Hasretini!
Eğer Aşk Bir Kumar İse Son Şansımı Deniyorum!
mutluluk sen demek,sevmektir bilmiyorum,ben böyle mutluyum,sanada diliyorum...
- ZiYaNKaR85
- Kıdemli Üye
kıral wrote:yahu bisoru sorduk olaya uluslararası mesle oldu
gencebay filimlerinde hep merak ettiğim bi tezat daha var ama onuda sorarsam ortalık iyice karışacak heralde her neyse
sor sor
Görmedinmi Gözlerimde Bir Mahkumun En Son Arzusunu,Hasretini!
- burhansenkal
- Kıdemli Üye
bir araya gelemeyiz filiminde takıldığım bi nokta var dı ama sorular yanlış algılanıyor maksat dalga geçmek falan değil eski türk filmlerinin çoğunda böyle ufak hatalar oluyolar bunları hatırlayıp biraz gülmek yerine insanlar sanki orhan babayı kötülüyormuşuz gibi dabvrandığı için bu konuyu uzatmak istemiyorum
- yasamak_bu_degil
- Deneyimli Üye
kıral wrote:bir araya gelemeyiz filiminde takıldığım bi nokta var dı ama sorular yanlış algılanıyor maksat dalga geçmek falan değil eski türk filmlerinin çoğunda böyle ufak hatalar oluyolar bunları hatırlayıp biraz gülmek yerine insanlar sanki orhan babayı kötülüyormuşuz gibi dabvrandığı için bu konuyu uzatmak istemiyorum
ordada orhan baba hep aynı şeyi giyiyo omu
GeRçEkLeRdEn BiRaZ kAçIp RüYaYa DaLdIk RüYaDa Da BiR sEvGiLi SaRaMaDıK kİ.........
yok
hadisöyleyim bari inşallah yine eleştiri yağmuruna tutulmam
orhan baba hapiste sürekli hülya hanıma yazdığı parçaları okuyor herkes onun parçaları olduğunu biliyor.sonra baba hapisten çıkınca televizyonlarda hala hülya hanımı görüyo bestelerin sahibinden habersiz işin garibi
gazino kıralı arkadaş bile bihaber davranıyor ta ki orhan gencebay a aşkmı diye sorup evet yanıtını alıncaya dek bu kısım biraz komik gelmişti bana
ayrıca o aynı kıyafeti giymewsi zamanında karikatürlere konu olmuştu hatırladığım kadarıyla
hadisöyleyim bari inşallah yine eleştiri yağmuruna tutulmam
orhan baba hapiste sürekli hülya hanıma yazdığı parçaları okuyor herkes onun parçaları olduğunu biliyor.sonra baba hapisten çıkınca televizyonlarda hala hülya hanımı görüyo bestelerin sahibinden habersiz işin garibi
gazino kıralı arkadaş bile bihaber davranıyor ta ki orhan gencebay a aşkmı diye sorup evet yanıtını alıncaya dek bu kısım biraz komik gelmişti bana
ayrıca o aynı kıyafeti giymewsi zamanında karikatürlere konu olmuştu hatırladığım kadarıyla