Sevim ablam mı kızıyor?

Kapanmış konulardan yararlanabilmeniz için arşiv bölümüne taşınmaktadır.
Post Reply
User avatar
KUŞÇUBAŞIEŞREF
Kıdemli Üye
Posts: 343
Joined: 07 Jun 2006, 21:20
Location: İST

Sevim ablam mı kızıyor?

Post by KUŞÇUBAŞIEŞREF » 28 Feb 2007, 22:54

Cuma akşamı, son zamanların en güzel konuk kombinasyonunu izlemek üzere 'Beyaz Show'un karşısına geçtim. Orhan Gencebay, Özgü Namal ve Haluk Bilginer birarada idi. Yazıyı dallandırıp budaklandırmadan hemen bir konuya açıklık getireyim; bir Orhan Gencebay hayranıyım. Net 10 şarkısı, hayatımın şarkıları sıralamasında ilk 50'de yer alır. Haluk Bilginer ise bambaşka bir dünya. Olduğu her yerin, filmin, tiyatro oyunununu havasını sonsuza kadar değiştirir. Özgü'yü ise hakkında bir fikir oluşturmak için dikkatle izliyorum...

KILI KIPIRDAMADI
İşte bu yüzden Beyaz'ın cuma gecesi programı büyük eğlencenin işareti gibiydi. Daha da ilginci 'Neredesin Firuze' filminde Bilginer, Gencebay'ın 'Ya Evde Yoksan" şarkısının acapella versiyonunu mükemmel seslendirmişti. Yani olası bir tarihe geçecek düet, televizyon ile aramdaki mesafe kadardı. Misafirperverliği ile tanınan Beyaz, özel bir saz heyetini de hazır etmişti. Program süper başladı. Ancak Gencebay, Beyaz'ın ilk şarkı isteğini Viyana kapılarında yeniçerileri tepen Avusturyalı askerler kadar başarılı püskürttü. Beyaz, "Abi sen söylemezsen biz söyleriz" deyip şarkıyı çığlık çığlığa tüm salona söyletti, Gencebay'ın kılı kıpırdamadı. Haluk Bilginer ufacık bir rica ile hemen kalkıp 'Ya Evde Yoksan'dan bir kuple söyledi; Gencebay başka bir yöne bakmakla yetindi. Beyaz, şarkıları üçledi, stüdyodaki konukların bağırmaktan sesi kısıldı. Gencebay lütfen yerinden kalkıp, mikrofonsuz eşlik etti. Yeni albümünden iki playback yaptı ve bu da onu olağanüstü itici kıldı.

SESİNİ Mİ KAYBETTİ?
Son şarkıda stüdyo yönetmeni akıllıca davranıp, Gencebay'ın yaka mikrofonunu açmasaydı; Gencebay'ın sesini hiç duymayacaktık. Stüdyodaki yüzlerce hayran göz, Beyaz'ın ricaları ve ekran başındaki bizlerin istekleri Gencebay üzerinde en ufak bir etki yaratmadı. Ardından pazar akşamı İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş ve Bülent Ersoy adını şimdi hatırlamadığım bir şarkıyı birlikte söylerken kalkıp iki kelime mırıldanmadı. (Bu arada Popstar alaturka müthişti! Bence Tatlıses de bu jüriye katılmalı.) Merak ediyorum Orhan Gencebay sesini mi kaybetti? Yoksa eşi Sevim Hanım şarkı söylemesini yasakladı mı?

http://www.sabah.com.tr/2007/02/27/gny/ ... 7-200.html
KUŞÇUBAŞIEŞREF
MSN ADRESIM HACKERLENMISTIR (ELE GEÇİRİLMİŞTİR) kuscubasiesref_1@hotmail.com adresinden gelen emailleri açmayın kesinikle yoksa sizinde msn giderr... YENİ MSN ADRESIM kuscubasiesref_1873@hotmail.com

SerdarYilmaz
Kıdemli Üye
Posts: 169
Joined: 22 Sep 2006, 22:35

Post by SerdarYilmaz » 28 Feb 2007, 23:36

Gencebay sesini kaybetmedi, ama cesaretini bulamiyor, orasi dogrudur..

Fakat "Sevim abla mi kiziyor" da ne demek? Yazinin bir çok noktasinda haklilik payi vardir, katilirim, ama genel üslup, bilhassa konunun baglandigi nokta, "Sevim abla" konusu, ciddiyetten uzak.. Dolayli bir dalga mi geçiliyor, anlamadim.

Ah Gencebay ah..

Aslinda böylesi yazilara, ister övsün , ister yersin, yorum yapmak bir alisganligim degil, okuyup geçerim, ama artik bunlar ile de muhatap oluyoruz..! Eller Gencebay Müzik Akademisi´nin yeni nesil müzisyenlerin önünü nasil açtigini, Gencebay´in semfonik çalismasinin nasil bir Beethoven´i bir Mozart´i aratmadigini, bir baglama albümünün nasil baglama adina yine ve yeniden yeni ufuklar açtirdigini konusacagina bunlari konusuyor iste.. Sen Popstar´lar ile, dizilerle ugrasirsan, bu isler de böyle olur. Biz ne diyelim ki.. Yazan yaziyor iste, haksiz mi..

User avatar
uyger35
Deneyimli Üye
Posts: 69
Joined: 27 Jan 2007, 02:30

sevim ablammı kızıyor

Post by uyger35 » 01 Mar 2007, 02:43

TEŞEKKÜRLER BEN GÖNDERECEKTİM SEN YAZMIŞSIN.BU YAZI BİR ÇOK ŞEYİ ANLATIYOR.BU YAZI ANLATMIYORSA BİRİ ÇIKIP ANLATSIN.ORHAN BABA ANLATSIN OĞLU ANLATSIN AMA BİRİSİ ANLATSIN ANLATMAZLARSA SAVAŞ AY ÇIKAR SESİ YETMİYOR DER BİZİ KAHREDER
BİR SANATCI KENDİSİNİ SEVENLERİ BU KADARMI UMURSAMAZ.SEVENLERİNE SON ON SENEDİR 25 ŞARKIDAN BAŞKA NE YAPTI.BABAYLA İLGİLİ KONULARI HEP ÜÇÜNCÜ ŞAHISLARDAN ÖĞRENİYORUZ.
UYGER35.

User avatar
senfonik
Kıdemli Üye
Posts: 239
Joined: 08 Jul 2006, 11:02
Location: GEBZE

Post by senfonik » 01 Mar 2007, 10:04

basın ve bilmeyenler yerden göğe kadar haklı bence..gencebay artık çizdiği potreyle imajını sarsmaya ve gizemli havasını kaybetmeye başladı..çünkü herkes ona inanıyo güveniyodu..

birde onu sevmeyen bilmyene kesim zaten önyargılıydı bu programlar sayesinde onlarda haklı çıkmaya başladırlar canlı performans konusunda..

gencebay hala susuyor hala vurdum duymaz umursamaz..

ben şahsıma gencebayın kapasitesini ve potansiyelini çok ii biliyorum yani evt benede biliyorum canlı yorumculuk sahne yapamaz bu kesin..ama bunu açıklaması lazım..ben müziğin mutfak kısmını seviyorum ve bu bende alışkanlık oldu sahne sanatçısı değilim demelii..
yani her programda hazır değilim ii değilim diyene kadar artık bunu kimse yutmuyo..kii ben çok güvendiğim bağlama performansını bile icraya geçirecek hamleyi isteği göremiyorum canlıda..

o yüzden ya bu tip programlarda yer almıyacak alacaksada kral gibi çalıp söylüyecek bu bu kadar net..

veya açıklamasını ilk ve son kez yapacak ben sahne sanatçısı değilim ve canlı okuma alışkanlığı edinmedim bunca yıl ben müziğin mutfağını seviyor ve biliyorum diyecek kimsede soru işaretti sorun kalmıyacak çözüm bu kadar kolay..
yoksa halka basına malzeme olmaya devam eder..

ki artık yeter gencebay gibi kral gibi projlerde görelim kendisini..
bu mu bizim gencebayımız müzik adamımız radikal farklı müzisyenimiz..

hani nerde albümleri dışında ne farkı var gözle görülür bilinir projesi?

ah ah ah ki ne ah...
bıktım yaaa..
:( :cry:
SENFONİK ŞİİR VE BAĞLAMA KONÇERTOSU İLE YANIP TUTUŞUYORUM..
SEVGİLİ KRAL HAYALMİ GERÇEKMİ BU SÖZLER..
UYANDIR BİZİ..

AYDIN23
Yeni Üye
Posts: 25
Joined: 18 Oct 2005, 15:45
Location: ELAZIĞ

Post by AYDIN23 » 01 Mar 2007, 10:18

senfonik sana baştan sona kadar katılıyorum bir ara tereddütte düştüm aklımımı okuyorsun diye ama aklın yolu bir elbet.Orhan babanın son albümündeki şarkı gibi SÖYLENMEDİK SÖZ KALMADI bizimde yıllardan beri bu konuyla ilgili söylemediğimiz söz kalmadı.Ben son olarak beyaz showda en azından bağlamasını çok azda olsa çalar diye düşündüm ama malum sonuş yine çalmadı.Hala beklemekteyiz ama.........
HEP BÖYLE OL BÖYLE KAL İSTİYORSAN CANIMI AL DUYDUNMU BİLMİYORUM SENİ ÇOK SEVİYORUM

genbay
Kıdemli Üye
Posts: 174
Joined: 24 Sep 2006, 12:23
Location: TEKİRDAG NEVSEHİR

Post by genbay » 01 Mar 2007, 14:23

orhan baba ne yaparsa yapsın ben yine severim saygı duyarım.........neler var neler yapılmadık yapılacak herseyin iyisini secen gencebay bir programa cıktı diye canlı söğlemesi sart mı??

AYDIN23
Yeni Üye
Posts: 25
Joined: 18 Oct 2005, 15:45
Location: ELAZIĞ

Post by AYDIN23 » 01 Mar 2007, 14:26

genbay haklısın ama orhan baba 62 yaşında yapılacak şeyler var derken yıllarda su gibi akıp geçiyor
HEP BÖYLE OL BÖYLE KAL İSTİYORSAN CANIMI AL DUYDUNMU BİLMİYORUM SENİ ÇOK SEVİYORUM

genbay
Kıdemli Üye
Posts: 174
Joined: 24 Sep 2006, 12:23
Location: TEKİRDAG NEVSEHİR

Post by genbay » 01 Mar 2007, 14:35

arkadaslar gencebay ın titiz oldugunuzu hepiniz bilirsiniz vs.......yapılacak işleri gencebya biliyo kitap vs... bu cok zor iş ve uzun calısma alır bir albüm yapmaktan daha titiz gerektiren iş bunlar hele hele gecmiş tarihten beri bilgileri toparlayıp düzgün bir sekilde yapmak.

genceby önceki senelerde canli sarki söğledi ck mu oldu hayır olmadi herkez bilir beyaz show da söğlememesi de bana ters gelmedi ama suda var okusaydı da kendimizi cok güzel hiseseydik....,

sevgiler.....

User avatar
murat yaşar
Kıdemli Üye
Posts: 170
Joined: 08 Jan 2007, 18:14

Post by murat yaşar » 01 Mar 2007, 15:48

ARKADAŞLAR

Gencebay yıllar yılı hiç bir zaman ben sahneye çıkıcağım gibi söylemlerde bulunmadı..Fakat HALK konserleri yapacağım yapabilirsem dedi ve bu 3-5
yılda bir gündeme gelir..En son yürekten olsun albümünde konu edildi ve kendisi uygun ortam bulursam 10 konser verip bu işi tamamen noktalayacağım dedi ve aradan gene 3 yıl geçti...Ve buda artık bizler için kapanan son kapıydı.

Canlı performans olmaz artık bunu herhalde anlamışınızdır..bizler bundan böyle 2-3 yıl bekleyip yaparsa albüm yoksa artık kendisinin bile telaffuz etmediği projeleri beklemekten başka yapılacak şey kalmadı...

Bu hayata geçiremediği projeler için en ufak bir gayrette söz konusu değil. Sanata mı küstü artık içinden mi gelmiyor nedenini bilemem..Fakat
artık bu projelerde bana göre hayal...Bir bağlama konçertosu düşünen birinin 5 dk. lığınada olsa bağlamayı kucaklayıp beyaz show da kısa bir giriş yada ne bileyim birşeyleri yapması gerekirdi.

Sen bunuda yapmıyorsan,söylemiyorsan,çalmıyorsan yanına ikide misafir alırlar öyle yaparlar proğramı..

Oysa bir tatlıses,sezen aksu çıkar tek tabanca koskoca proğramı doldurur tek başına sırtlar gider.Sen hiç bişey yapmassan bundan böyle bu tür proğramlarada tek başına çıkamazsın..Arada kaynar gidersin...

Bizler seni herşeyinle sevmeye devam ediyoruz ama beklemektende gına geldi..Şu projelerden birini bari hayata geçirsen biz onla enaz bi 5 yıl daha oyalanırız.. :lol: :lol: :lol:

yalnız
Yeni Üye
Posts: 41
Joined: 27 Nov 2006, 22:04

Neden?

Post by yalnız » 01 Mar 2007, 20:29

Neden GENCEBAY abimizi yerden yere vurur hale gelidik bugüne kadar bizlere verdiği eserlerini nicin şimdi görmezlikden geliyoruz karşımızda 20 yaşında bir delikanlı yok bugüne kadar hep projelerden bahsetti yapacağım diye söz verdiğini hatırlamıyorum adı üstünde PROJELER

İstediği ortam yada kendisine göre birşeyler varki yapmıyor neden alturka vs.. katılıyor her insanın hayatında bir dönüm noktası vardır bence iyikide GENCEBAY O proğramda var bugüne kadar 1 yıl içersinde ya iki ya üç kere görürdük şimdi kendisini seytretme imkanını buluyoruz.

her eseri bir felsefe biçiminde olduğuna inanırım ve o proğramda her söylediğinin gerekli yerlere çok güzel msj lar verdiğini tahmin ediyorum.

Kısacası bu saatten sonra canlı performans yapsın yapmasın kendisi mükemmelliyetci biri olduğu icin ve herkesin yıllardır beğenen beğenmeyen kişiler karşısında bir yeri olduğundan dolayı bence en ufak hata diğer sanatçılarınki gibi hoş karşılanmayacağı ve hatta büyük skandal olarak görüleceği icin CANLI performansa yanaşmıyor diye düşünüyorum.

ORHAN BABAM İyisiyle Kötüsüyle İYİKİ varsın ALLAHIM Senin gibi bir insanı başımızdan eksik etmesin.Sende olmasan biz kimi dinlerdikki.

User avatar
mavi.seytan
Deneyimli Üye
Posts: 61
Joined: 07 Aug 2006, 22:04
Location: ANKARA

Post by mavi.seytan » 01 Mar 2007, 21:11

vah babam vah bunlarıdamı yazdıracaktın ardından....hiç yakışıyormu sana...
adını sanatsal projelere gururla,altın harflerle yazdırmak varken...
hiç mi etrafında insanlar yok bunca şeyi okuyup sana söyleyecek..
baba ne olursun artık yap yapacaklarını...
cümle alem görsün artık müziği,sanatı...

User avatar
senfonik
Kıdemli Üye
Posts: 239
Joined: 08 Jul 2006, 11:02
Location: GEBZE

Post by senfonik » 02 Mar 2007, 11:58

aynen katılıyorum..tatlısesi bile tek başına programa alıyor didem oryantel süslemesiyle beyaz..artık anlaşılmıştır ki gencebay ciddi bir düşüşte bunu kimse inkar etmesin yıllar önce gencebay program seçerdi artık o seçiliyor üstelik programlara tek tabanca katılma şartı koyardı şimdi baksanıza yanına en az 2-3 kiş takviyeyle çıkarıyorlar..bu kendinede ayıp bizede...yani imparator imparator deyip anons edildi tv de günlerce bir hafta sonra beyazın programına tek tabanca...
oysaki yıllar önce genecebaya yapılırdı bu güzellik..
şimdi noluyor gencebay ve yanındaki diğer konuklar...!!!

ah kral ah ve hala içinizde gencebayı savunan onu ne yapsa severiz kucaklarız diyen arkadaşlar görüyorum veya varsa yazık diyorum çok yazık..
bu mu yani kral farkı bu müzik adamlığı farkı..haniii?
ne piyasa medya aleminde diğer arabeskçilerden özellikli bir konum edinebildi nede gerçek sanat aleminde yapacağı hayali projlerle bir fark..iki sindede fark yok diğerleriyle..yani ne suya ne sabuna misali ben ortadan gideyim..işte size yıllrca albüm yaptım sattım yeter artık borcum sözüm falan yok der gibi..

ne diyeceğimi bilmiyorum..
rüya görmüyosam gidişat kötü..
SENFONİK ŞİİR VE BAĞLAMA KONÇERTOSU İLE YANIP TUTUŞUYORUM..
SEVGİLİ KRAL HAYALMİ GERÇEKMİ BU SÖZLER..
UYANDIR BİZİ..

topraktan bir can
Kıdemli Üye
Posts: 362
Joined: 08 Feb 2005, 16:27

Post by topraktan bir can » 02 Mar 2007, 13:15

senfonik wrote:aynen katılıyorum..tatlısesi bile tek başına programa alıyor didem oryantel süslemesiyle beyaz..artık anlaşılmıştır ki gencebay ciddi bir düşüşte bunu kimse inkar etmesin yıllar önce gencebay program seçerdi artık o seçiliyor üstelik programlara tek tabanca katılma şartı koyardı şimdi baksanıza yanına en az 2-3 kiş takviyeyle çıkarıyorlar..bu kendinede ayıp bizede...yani imparator imparator deyip anons edildi tv de günlerce bir hafta sonra beyazın programına tek tabanca...
oysaki yıllar önce genecebaya yapılırdı bu güzellik..
şimdi noluyor gencebay ve yanındaki diğer konuklar...!!!

ah kral ah ve hala içinizde gencebayı savunan onu ne yapsa severiz kucaklarız diyen arkadaşlar görüyorum veya varsa yazık diyorum çok yazık..
bu mu yani kral farkı bu müzik adamlığı farkı..haniii?
ne piyasa medya aleminde diğer arabeskçilerden özellikli bir konum edinebildi nede gerçek sanat aleminde yapacağı hayali projlerle bir fark..iki sindede fark yok diğerleriyle..yani ne suya ne sabuna misali ben ortadan gideyim..işte size yıllrca albüm yaptım sattım yeter artık borcum sözüm falan yok der gibi..

ne diyeceğimi bilmiyorum..
rüya görmüyosam gidişat kötü..


maalesef mesut abi'nin tespitleri acı ama gerçek...

gencebay'a ne ettiyse kendi etti.özellikle 2000 yılından sonraki sürece baktığımızda iki tane vasat yeni albüm,eski şarkılarını diskoteklere sokma çabaları,klasikler albümleriyle güzelim eserlerini deforme etme gafleti ve sanata hiçbir hizmeti olmayıp gündelik televole kültürüne hizmet eden ve sansasyonlarla ayakta duran popstar gibi yarışmalarda jüri üyeliğiyle efsanevi müzik adamı kimliğine büyük zede verdi.özellikle bu son popstar olayı zaten kötü giden şeylerin üstüne tuz biber ekti ve bardağı taşıran son damla oldu.işte görüyoruz gencebay katıldığı programlarda canlı performans sergilememesiyle,popstar gibi yarışmalarla kendisini tanıyan tanımayan,kendi müziğini ya da genel anlamda müziği bilen bilmeyen herkesin ağzına sakız oldu.

kısacası gencebay şu son on yılda kariyerini çok kötü bir şekilde yönetmiştir;ve işte sonuç.gencebay'ın prestij kaybını hala görmeyenler kalmamıştır sanırım. son on yılda yaptığı şeylerin hiçbirini yapmayıp bunlara harcadığı emek ve zamanı bizim istediğimiz projelere ayırsaydı,bırakın programlara tek konuk olarak çağrılmayı çok daha büyük kazançları olurdu.işte bunları diyince çok eleştiren biz oluyoruz,ama dost acı söyler.bunları görenler gerçek gönül dostlarıdır.ama artık çok geçmiş gibi geliyor bana ve ümit dolu bir insan olarak ben bile yavaş yavaş ümidimi kaybetmek üzereyim.

SerdarYilmaz
Kıdemli Üye
Posts: 169
Joined: 22 Sep 2006, 22:35

Post by SerdarYilmaz » 02 Mar 2007, 15:23

Tatlises gerek canli performanslariyla olsun, gerekse de konuskanligiyla, iyi kötü (sansasyonel) laf yapma becerisinden olsun, bir programi tek basina saatlerce götürebilecek kapasiteye fazlasiyla sahip.. Diger yanda ise içine kapali bir insan, agzi fazla laf etmeyen insan, açilinca yüksek seviyede müzik tarihi veya diger önemli hususlara (astronomi, fizik, felsefe, tarih vs.) gayet düzgün ve bilimsel yorumlarla deginmeye egilimi olan bir insan... Seyirci neyi tercih eder? Bunu mu, yoksa magazinsel, atip tutma moduna uygun konusmalari mi? Cevabi hepiniz biliyorsunuz.. Tatlises elbette tek konuk olarak çagrilir.. Her lafi, her hareketi bir sansasyon.. Bizimkisi ise bir çogunu tabiri caizse "akademik" konusmalariyla sIkIp, bir azini da büyülüyor.. (Bizleri). Program sonucusu süphesizki çogunlugun fikrine bakarak hareket eder...

Gencebay bu programlarin adami degil ki.. Popstarmis.. Sanki "akademik bir ortam" var da, orada fikir belirtiyor.. Gerçi kendisi de üstüne basiyormus zaman zaman, Popstar ortaminin bir akademik ortam olmadigini, degerlendirmelerin ona göre, kendisi demese de, basit olmasi gerektigini.. Ve "Beyaz Show" gibi programlar.. Eglenceli, seviyeli bir program bana göre.. Ama bir eglence programi neticesinde.. Gencebay´in müzik dehasini yansitabilme adina ne kadar imkan vardir? Bir iki sey var idi, örnegin canli performans gibi, ama orasi da malum.. Gerisi sabun köpügü muhabbeti esasinda, format geregi..

Içine kapali bir insan Gencebay... Sanki biraz (belki de daha fazla) utangaç gibi..

Gencebay son 7-8 yil her zaman üst düzey isler yapmamis olabilir, kendisi istemese de bazi magasin kokan seylere de egilmis olabilir zaman zaman.. Ama bu demek degildir ki Gencebay prestij kaybetmis durumda.. Buna katilamam. Sonra hala üst düzey çalismalara imza attigini görmezden geliyor de olamayiz.. Bkz. son albümün en azindan yarisina bakalim, bunu anlamak zor olmaz..

Gencebay müzik adami olarak ayni Gencebay. Ama bazi seçimlerinde kanimca yanlis seylere ve yerlere itilen bir Gencebay... Bu çizgisinde devam ettikçe su an ki saygisini da kaybetmeyecektir.. Ama ne zaman ki sözünü verdigi projelere elini atsin, iste o zaman simdi ki gördügü saygi bir buz daginin görünen kismi gibi ise, o zaman o saygi buzdaginin görünmeyen kismi gibi olacaktir..

Bu haftasonu kendisine mektubumu yazip ev adresine gönderecegim insallah. Ondan sonrasi ise beklemek.. Bu artik son hamlem. Bundan sonra bu konu ile ugrasmak istemiyorum daha.

User avatar
murat yaşar
Kıdemli Üye
Posts: 170
Joined: 08 Jan 2007, 18:14

Post by murat yaşar » 02 Mar 2007, 17:56

..Bu forum gencebay severleri ile doludur , ben bu amaçla katıldım ve katılmadan öncede tam 2 yılı aşkın süredirde takıp ettim....

Bu FORUMDA ÖYLE GÜZEL İNSANLAR VAR Kİ nerdeyse gencebayın gözü,kulağı,takipçisi,klavuzu neyin nasıl olmasını (halkın) tespitleriyle gereğinin yapılmasından yana olan...vs.vs

Malesef bende dahil bir çoğumuz içimiz kan ağlaya ağlaya gelişmeleri takip ediyor ve nerdeyse bu forumu gencebay sevenler değilde gencebayı
eleştiren bir forum bir topluluk olduk....

Malesef diyorum,diyorumda Gencebayın hiç mi suçu yok..Onun halkla ilişkiler uzmanı ne işe yarar..Hiç mi yanında gerçekleri gören biri yok..
Hiç mi eskiden olduğu gibi halkın arasına karışıp eskiden olduğu gibi nabız yoklamıyor....Hiç mi toplumun nabzını tutmuyor..Hiç mi bu sitelerden haberdar olan birileri uyarmıyor..En azından bu işleri kendi yapamasada
altan gencebay hiç mi girmez bu gencebay sevenleri sitelerine...

Ya bizlerin pek bi ehemniyeti yok yada bune vurdum duymazlıktır..

Oysa ki bu eleştiriyi getiren arkadaşlar gencebayın birinci dereceden bana göre en önemli silahlarıdır..Bu kadar insan kalkmış mertçe içi kan ağlayarak da olsa malesef gerçekleri yazan elit bir topluluk......

Biz gencebaydan bahsederken içimiz titrer,hiç bir sanatçıyı yanına yakıştıramayız...Bana göre türkiyedeki tüm müzisyenleri bi kefeye gencebayı öbür kefeye koysan gencebay ağır basar...

Bizler onun gerçek değerini bilen insanlarız...Neler yaptığını ve daha NELER YAPABİLECEĞİNİ bilen insanlarız..İşte bizim sitemlerimiz ve eleştirelerimizin temelinde bu güzellikler yatar...

Yazacak daha sayfalar dolusu şey var ama sıkmakta istemiyorum..

saygılar

topraktan bir can
Kıdemli Üye
Posts: 362
Joined: 08 Feb 2005, 16:27

Post by topraktan bir can » 02 Mar 2007, 19:50

murat yaşar wrote:.

Biz gencebaydan bahsederken içimiz titrer,hiç bir sanatçıyı yanına yakıştıramayız...Bana göre türkiyedeki tüm müzisyenleri bi kefeye gencebayı öbür kefeye koysan gencebay ağır basar...

Bizler onun gerçek değerini bilen insanlarız...Neler yaptığını ve daha NELER YAPABİLECEĞİNİ bilen insanlarız..İşte bizim sitemlerimiz ve eleştirelerimizin temelinde bu güzellikler yatar...



işte olay bu.ne güzel özetlemişsin murat kardeş...

Post Reply