NEDEN SİBEL CAN
Moderator: Yöneticiler
NEDEN SİBEL CAN
Neden orhan baba kendisi gibi (onun gibi olamasalarda) santçılarla değilde (kendisini müziği adamış besteler yapmış belli sanat yaşamı olan ismlerle) sibel can la beraber düet bir albüm yapmış destek ise amacı niye düet bir albüm söz yardımı olabilir di beste yardımı olabilirdi ama düet ben bu sorunun cevabını bilemiyorum
NE GÜÇ YETER NE DİL SENİ ANLATMAYA
ÖMRÜM YETMEZ BELKİ BİR SEN DAHA BULMAYA
YARINIM SENİNLE DİYEBİLSEYDİM
SENİNLE YAŞAYIP SENİNLE ÖLSEYDİM
GÖRSEYDİN ANLARDIN SEVMEK NE DEMEK
KADERİ TA BAŞTAN ÇİZEBİLSEYDİN
ÖMRÜM YETMEZ BELKİ BİR SEN DAHA BULMAYA
YARINIM SENİNLE DİYEBİLSEYDİM
SENİNLE YAŞAYIP SENİNLE ÖLSEYDİM
GÖRSEYDİN ANLARDIN SEVMEK NE DEMEK
KADERİ TA BAŞTAN ÇİZEBİLSEYDİN
- yasakresim
- Kıdemli Üye
- KUŞÇUBAŞIEŞREF
- Kıdemli Üye
EVET
SIBEL CANIN sesı baya guzeldır hatta kendıne sanatcı dıyen cogu sahıstanda hemde bın kat guzeldır ve kral her zaman sıbel cana destek olmustur bır abi kardes ilişkiler var sıbel canda kralı cok sever bence duet baya guzel olmus sıbel canın ılk sarkıcılık yıllarında olması ve sıbelın sesı bıraz tam olarak sımdı kı gıbı oturmamıs ve gencebayın karsısında sarkı soylemek bırazda yurek ıster heycanda var yanı bunu dogal gormek lazım sıbel canın sesını orhan baba herzaman begenmıstır neyse BERHUDAR OLUN imza T.M.KUŞÇUBAŞIEŞREF BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR TOPRAK UGRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR
KUŞÇUBAŞIEŞREF
MSN ADRESIM HACKERLENMISTIR (ELE GEÇİRİLMİŞTİR) kuscubasiesref_1@hotmail.com adresinden gelen emailleri açmayın kesinikle yoksa sizinde msn giderr... YENİ MSN ADRESIM kuscubasiesref_1873@hotmail.com
MSN ADRESIM HACKERLENMISTIR (ELE GEÇİRİLMİŞTİR) kuscubasiesref_1@hotmail.com adresinden gelen emailleri açmayın kesinikle yoksa sizinde msn giderr... YENİ MSN ADRESIM kuscubasiesref_1873@hotmail.com