Bagrimda bir Ates (ispanyol versiyon)
Moderator: Yöneticiler
-
Bagrimda bir Ates (ispanyol versiyon)
Arkadaslar, Bagrimda bir Atesin ispanyol versiyonunu ilk kez dinledigimde
sanki yüregimde firtinalar koptu. Böyle sözler, beste , böyle akustik gelmez dünyaya.
Maalesef bu sarkiyi hic bir yerde bulamiyorum. üzgünüm....
sanki yüregimde firtinalar koptu. Böyle sözler, beste , böyle akustik gelmez dünyaya.
Maalesef bu sarkiyi hic bir yerde bulamiyorum. üzgünüm....
GÜNES BALCIKLA SIVANMAZ
- Gencebay_NL
- Kıdemli Üye
- serhat_izmit
- Kıdemli Üye
-
- Kıdemli Üye
-
-
- Kıdemli Üye
- sabır taşı
- Kıdemli Üye
kervandan çıkan albüm versiyonunda da olması lazım..başar kardeş.yanılıyormuyum acaba,yanlış hatırlıyorda olabilirim. (albümleri sakladık malumun pc mp3 olayindan sonra) yani sarhoşun biri albümünde...hatasız kul olmaz dada ayri bir versiyon var..diye biliyorum..şimdi pc de baktim mp 3 lere sarhosun birinde sizin dediginiz versiyon var..hatasız kul olmazda da digeri..
güzel bir yetenek-izle : http://www.youtube.com/watch?v=LKAKzutoI3E
-
-
- Kıdemli Üye
evet murat abi,dediğin gibi.ama şu anda bu eseri arayan birisi piyasada bulamaz tamer arkadaşımızın dediği gibi.ama sarhoşun biri LP'sinde ve eski basım hatasız kul olmaz kasetinde bu versiyon mevcuttu.zaten şu anda müzik marketlerde orhan gencebay'ın eski eserleri bulunmuyor;özellikle 77 öncesi.kervan plakçılık ve orhan gencebay'ın acilen bu albüm tasnifi işlerine el atması gerekiyor.ama maalesef çok özensiz ve ilgisiz davranıyorlar.
- sabır taşı
- Kıdemli Üye
-
Abicim, bahsettigimiz sarki hic bir yerde bulanmamasi, cok hüzün verici.
Biz Gencebay sevgisini gelecek nesillere nasil asiliyacagiz? Bahsettimiz eser müzikal anlamda bir devrim nitelikte bence, onun icin arkadasimizinda belirttigi gibi, bu duruma duyarsiz kalmamak mümkün degil. Korsana hayir diyoruz ama, satin almak istedigimiz eserler piyasada bulunmuyor, olacak sey degil.
Ben Almanyada arkadas cevreme Gencebay sevgisini asilarken, Bagrimda bir Ates, Sarhosun biri, Kimi sarsin ellerim, Kaderimi ciziyorum gibi eserlere Babamizi tanitmistik. Hemde Yabanci Rock-PoP Metal dinleyen genclere efendiler...Bunlar böyle büyük eserlerdi..
Biz Gencebay sevgisini gelecek nesillere nasil asiliyacagiz? Bahsettimiz eser müzikal anlamda bir devrim nitelikte bence, onun icin arkadasimizinda belirttigi gibi, bu duruma duyarsiz kalmamak mümkün degil. Korsana hayir diyoruz ama, satin almak istedigimiz eserler piyasada bulunmuyor, olacak sey degil.
Ben Almanyada arkadas cevreme Gencebay sevgisini asilarken, Bagrimda bir Ates, Sarhosun biri, Kimi sarsin ellerim, Kaderimi ciziyorum gibi eserlere Babamizi tanitmistik. Hemde Yabanci Rock-PoP Metal dinleyen genclere efendiler...Bunlar böyle büyük eserlerdi..
GÜNES BALCIKLA SIVANMAZ
- sabır taşı
- Kıdemli Üye
haklısınız..
o eserlerin sahibi olan gencebay ustamız piyasada bulunup bulunmamasi konusunda gereken özeni göstermedikten sonra bizim aslinda konusmamiz bile boş ugras olur..bişi diyemiycem yani.. ilk plaklar kervan dısı baska firmalardan ciktigi icin o firmalarla yayinlama konusunda hukuki sorunlar yasamıs..hadi bunda bir gerekce var..
acı ama gercek...
o eserlerin sahibi olan gencebay ustamız piyasada bulunup bulunmamasi konusunda gereken özeni göstermedikten sonra bizim aslinda konusmamiz bile boş ugras olur..bişi diyemiycem yani.. ilk plaklar kervan dısı baska firmalardan ciktigi icin o firmalarla yayinlama konusunda hukuki sorunlar yasamıs..hadi bunda bir gerekce var..
acı ama gercek...
- sabır taşı
- Kıdemli Üye
estarabim wrote:benim tercihim klasik versiyondan yana. Yaylıların sözlerle uyumu beni hep nakavt etmiştir
benide tuş etmiştir...efem
saygilar...
- serhat_izmit
- Kıdemli Üye