Bazı Albümlerin Tirajları
Moderator: Yöneticiler
Bazı Albümlerin Tirajları
arkadaşlar Orhan Gencebayın son yıllardaki albümlerinin ne kadar sattığıını hep merak etmişimdir.Bu yüzden kısa bi araştırma yapıp bazı albümlerin ne kadar sattığını buldum eğer sizinde bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
90: Utan - Dokunma, 600 bin. 91: Hasret Rüzgarı, 600 bin. 92: Sen de Haklısın, 780 bin. 93: Hayat Devam Ediyor, 908 bin. 94: Yalnız Değilsin, 500 bin. 95: Gönül Dostu, 500 bin. 96: Dünya Kiralık, 500 bin. 97: Albüm çıkarmadı. 98: Klasikler, 2 milyon 150 bin. 99: Cevap Ver, 500 bin 04: Yürekten Olsun,400 bin( bu son tirajı pek inandırıcı bulmadımn çünkü gencebay bi röpörtajında milyona yaklaştığını söylemişti)
90: Utan - Dokunma, 600 bin. 91: Hasret Rüzgarı, 600 bin. 92: Sen de Haklısın, 780 bin. 93: Hayat Devam Ediyor, 908 bin. 94: Yalnız Değilsin, 500 bin. 95: Gönül Dostu, 500 bin. 96: Dünya Kiralık, 500 bin. 97: Albüm çıkarmadı. 98: Klasikler, 2 milyon 150 bin. 99: Cevap Ver, 500 bin 04: Yürekten Olsun,400 bin( bu son tirajı pek inandırıcı bulmadımn çünkü gencebay bi röpörtajında milyona yaklaştığını söylemişti)
-
- Kıdemli Üye
- bir_zaman_aglayip
- Kıdemli Üye
- sabır taşı
- Kıdemli Üye
yürekten olsun albümünün tirajı 302 bin dir...müyap ödül verirken tirajı böyle açıklamıştı....resmi olarak...araya korsani katarsak tabi sayı artıyor..benim kendi cevremden yabtigim gözlemlere göre en az iki katı sayıda kişiye ulaştı bu albüm..ama tabi korsan ve netden tıklayıp indirerek..maalesef...
orhan abinin son yıllardaki tiraj ortalamasinin bes yuz bin oldugu dogrudur...o zamanlardaki albüm sonrasi verilen tiraj bilgileri de öyleydi..hemen hemen...misal; utan dokunmayi hatirliyorum...ödül almıştı yine..galiba..müyap tarafindan..yanlışım varsa düzelt soner

orhan abinin son yıllardaki tiraj ortalamasinin bes yuz bin oldugu dogrudur...o zamanlardaki albüm sonrasi verilen tiraj bilgileri de öyleydi..hemen hemen...misal; utan dokunmayi hatirliyorum...ödül almıştı yine..galiba..müyap tarafindan..yanlışım varsa düzelt soner

-
ben bulup yazıyorum kaynak gerçekmi bilmiyoruz bepenmeyen almaz diye saçma sapan cevaplar yazılıyor aynı başlık aynıu rakamlarla başka bölüme başka bir arkadaş tarafından açılınca vay be ne satmış yazılıyor.şimdide sen söyle o zaman sende haklısın o kadar satmışsa kay6nak nerde,inandırıcı mı çok sattı o albüm iyi öbürleri kötü albümmü ?... böyle saçma sapan yerlere öekiliyo bütün konular.bi yerde bişey okuduk yazdık.bazıları kim oluyoda saçma sapan beğenen alır bilmemne yazıyolar.gönül dostluğuyla ilgili laf atıp tutmak kolay .bi yazı okuyup eklemişiz bi vatan haini çıkmadığımız kaldı.
saçmalamayalım arkadaşlar.
saçmalamayalım arkadaşlar.