FİLM
Moderator: Yöneticiler
- KUŞÇUBAŞIEŞREF
- Kıdemli Üye
HASAN dedigim ve gösterdigim yerin adresini verirmisin GÖNÜL DOSTLARINA belki ankarada olan gönül dostları yararlanabilir ben ankaralı olmadıgım için istanbulda oturuyorum adresı tam bilmiyorum ama hasana tarif ettıgım yerde filmleri bulmuş ben söylüyorum ama yine hasanda yazar ankaradaki meşhur koca tepe camisini herkes bilir onun altında büyük bir alışveriş magzası var ismini ben bilmiyorum ankaraya her yaz gıderım ve tesadufen oraya gıttım ve gordum GENCEBAY FILMLERINI gonul dostlarına haber verdım ve hasan ılk haber verdıgım kısıydı fılmlerı bulmus ankarada fılmlerı arayanlar mutlaka gıdıp baksınlar neyse gönül dostları kendınıze ıyı bakın BERHUDAR OLUN imza T.M.KUŞÇUBAŞIEŞREF VATAN VATAN YAPAN KEFENLE ÖLÜME GÜLÜMSEMEKTİR İŞTE O ZAMAN KİMSE SENIN VATANINA GÖZ DİKEMEZ
- bensevdimdeneoldu
- Yeni Üye
Arkadaşlar filmler 4 yıldan beri aralıklarla piyasaya çıkmakta. Bulmanın en kolay yolu çıktıkça hemen almak. Bulamayan arkadaşlar alışveriş sitelerini de kullanabilirler (weblebi gibi). Benim ulaşabildiğim en son filmlerle (vazgeç gönlüm , şöför) sayı 11'e çıktı.Saygılar
Bağrımda Bir Ateş Var, Ne Bileceksin...