elinde olmayanlar için buyrun ender ve nadir bulunan bir eser
http://www.hemenpaylas.com/download/189 ... a.mp3.html
SELMA MP3
Moderator: Yöneticiler
- mecnun murat
- Kıdemli Üye
- yasakresim
- Kıdemli Üye
Selma zaten rahatça bulunan bir şarkı artık, taa 4 sene önce internette yayınlanmıştı. Bu bakımdan paylaşılmasını engellemenin artık bir anlamı yok.
Piyasada olmayanlar konusunda... Orhan Gencebay bazı şeyleri bir araya getirip yayınlamadıkça (ki bu işe soyunması zor görünüyor) biz de bazı şeyleri birbirimizle paylaşmaya mecburuz. Özellikle internet denen teknolojik imkân ortamında bunun önüne geçmeye çalışmak çok anlamsız. Daha önce çalıştık ama boşa çalıştığımızın farkına varıyorum. İnternet=Paylaşım.
Piyasada olmayanlar konusunda... Orhan Gencebay bazı şeyleri bir araya getirip yayınlamadıkça (ki bu işe soyunması zor görünüyor) biz de bazı şeyleri birbirimizle paylaşmaya mecburuz. Özellikle internet denen teknolojik imkân ortamında bunun önüne geçmeye çalışmak çok anlamsız. Daha önce çalıştık ama boşa çalıştığımızın farkına varıyorum. İnternet=Paylaşım.
- mecnun murat
- Kıdemli Üye
doğru söylüyorsun soner arkadasım.ama tek aramızda paylaşsak iyi...her kes bundan faydalanıyor.yani bu siteye giren herkes.kimi iyi kima kötü amaçla.bende isterim bu güzel eserleri paylaşmayı ama bu adamın korsandan daha fazla zarar görmemsi için elimden geldıgı kadar önüne geçmeye çalışıyorum.
İSTE ŞU DÜNYAYI 'ZAMANI DURDURAYIM'
- orhanbaba50
- Kıdemli Üye