arkadaslar
arkadaslar
arkadaslar bugun saat12 de NTV HALİT KIVANÇ IN SUNDUGU USTALAR PROGRAMINDA ORHAN GENCEBAY VARDI SONLARINA YETİŞTİM TEKRARI VERİLİR GECE TAHMİNİM EMİN DEGİLİM NETDEN TEKRARI VAR MI DİYE BAKTIM BULAMADIM BELKİ TEKRARRI VARDIR
HEBER EDEYİM DEDİM
SEVGİLER..........
HEBER EDEYİM DEDİM
SEVGİLER..........
- yasakresim
- Kıdemli Üye
yasakresim wrote:Başar anlattı... Sunucu soruyor: "Projeleriniz var mı, nelerdir?" Babadan gelen cevap: Popstar Alaturka ve dizi projesi.
Konçertodur, müzik okuludur, enstrümantal albümdür vs. esamesi okunmuyor...
Popstar yorumculuğu ve dizi oyunculuğu... Evet 40 senelik müzik geçmişine yakışır projeler bunlar. Sanal projeler geçmişte kalmış demek ki...
Ümit bekleyiştir, hasret aramak,
Sevmek bulanık bir denize dalmak...
Sevmek bulanık bir denize dalmak...
Orhan Gencebayın dizide oynamasına hiç bir şey demem kendi kaanatidir oynar.Ama önceden söylediği projelerini yapmadan (konçerto v.b.) bunları yapması doğru değil bence.
Orhan Gencebayın bu cevabından anlıyoruz ki Popstar Alaturka 2 de tekrar juri üyesi olucak.Benim anlayamadığım Orhan Gencebay gibi birinin bir daha asla demesine rağmen tekrardan juri üyesi olması bana garip geliyor.Ya o röportaj da yalan yazıldı (pek sanmıyorum ama belli olmaz) yada Orhan Gencebay ın aklında başka bir şey var.
Bundan sonra bize sadece saygı duymak düşer.
Ayrıca bunu para içinde yapacağını sanmıyorum eğer Orhan Gencebay para için bunu yapıyorsa bu ülkenin fakir sayısında bi yanlışlık var demektir
Orhan Gencebayın bu cevabından anlıyoruz ki Popstar Alaturka 2 de tekrar juri üyesi olucak.Benim anlayamadığım Orhan Gencebay gibi birinin bir daha asla demesine rağmen tekrardan juri üyesi olması bana garip geliyor.Ya o röportaj da yalan yazıldı (pek sanmıyorum ama belli olmaz) yada Orhan Gencebay ın aklında başka bir şey var.
Bundan sonra bize sadece saygı duymak düşer.
Ayrıca bunu para içinde yapacağını sanmıyorum eğer Orhan Gencebay para için bunu yapıyorsa bu ülkenin fakir sayısında bi yanlışlık var demektir
Şu Koskaca Alemden Yalnızlık Aldığımı, Nihayet Öldüğümü Nerden Bileceksin?
- sabır taşı
- Kıdemli Üye
-
- Kıdemli Üye