'Popstar Alaturka'dan kendi isteği ile elenen İslam Arslan, Orhan Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre'yi göstererek "Bu yarışmada olmamdan rahatsızlık duyan kişi önde oturan bayandır" dedi..
http://www.sabah.com.tr/gny/haber,4ACB0 ... 29BF0.html
Yarışmadan çekilirken Sevim Emre'yi suçladı!!
Yarışmadan çekilirken Sevim Emre'yi suçladı!!
Gülmek Çok Yakışır Sana,AĞLAMAK Değil.SEVMEKTİR Yaşatan, İnan SEVİLMEK Değil...İÇİMDE BİR DÜNYA VAR,HİS DOLU SENLE DOLU.(HERO)
- murat yaşar
- Kıdemli Üye
Re: Yarışmadan çekilirken Sevim Emre'yi suçladı!!
HİÇ ŞAŞIRMADIM...
-
- Kıdemli Üye
ilginç
nedense sevim emre ismini- bilmem farkında mısınız ama-hep ilginçliklerle duyuyoruz.acaba bu bir tesadüf mü
orhan gencebay da çok uzattı,çıksın artık şundan ya.ne bu kabus gibi.ciğeri beş para etmeyen insanlar yüzünden güzelim ismini yıprattı.off,off.çok yazık.artık yeter
nedense sevim emre ismini- bilmem farkında mısınız ama-hep ilginçliklerle duyuyoruz.acaba bu bir tesadüf mü
orhan gencebay da çok uzattı,çıksın artık şundan ya.ne bu kabus gibi.ciğeri beş para etmeyen insanlar yüzünden güzelim ismini yıprattı.off,off.çok yazık.artık yeter
- nikrizruyası
- Deneyimli Üye
ben izlemedim zaten izlemiyorumda popstarı artık ama büyük rezillik olmuş bu protestoyu yapan densizmiş ayrıca sevim hn a saygın olmayabilir ama gencebaya büyük saygısızlık yapmış çok üzüzldüm gerçekten fakat işin dibine inersek -dibine diyorum orhan abi bir kuyunun dibine girdi çıkamıyor ordan maalesef-hata abimiz de artık devam etmemesi gerekirdi neden hala orda anlamak çok zor acaba sevim hn istiyor orda olmasını(((((((((((
-
- Kıdemli Üye
Ben de hiç izlemedim bu yeni Popstar´i, onun için konusan kisi kim, acaba nasil bir kisilik, ne derece haklidir, birsey söylemek imkansiz benim açimdan. Ama Basar´in degindigi gibi yine bir tatsizlik ve yine Sevim Emre ismi ortaya çikiyor.. Neyse, karistirmak haddimize degil.
Orhan Gencebay devam etsin Popstar´da. Çok önemli bir program.
Orhan Gencebay devam etsin Popstar´da. Çok önemli bir program.
yola devam yılmadan....
SENFONİK ŞİİR VE BAĞLAMA KONÇERTOSU İLE YANIP TUTUŞUYORUM..
SEVGİLİ KRAL HAYALMİ GERÇEKMİ BU SÖZLER..
UYANDIR BİZİ..
SEVGİLİ KRAL HAYALMİ GERÇEKMİ BU SÖZLER..
UYANDIR BİZİ..