Arkadaşlar..Paltalk adlı program sesli ve görüntülü chat sunan en iyi programlardan.Bu programla bir gencebay odası acmıs bulunuyorum.Sohebet sitemiz var fakat farklı bir program oldugu icin bu bilgiyi size veriyorum(ses ve görüntü).İsteyenler bu programı elde edebilirler..www.download.com adresinde "paltalk" ismiyle aratma yaparsanız programı bulursunuz.2.5 mb bişey..Progamı kurup yeni bir nick kayıt etmelisiniz.Sonra kategoriler bölümünde müzik kategorisi altına odam akşamları acık oluyor.Odanın ismi Orhan GENCEBAY dır.Paltalkta yeni gencebaycı dostlarla tanışıyoruz.İlgilenenlere duyrulur.
Not: Daha fazla bilgi isteyenler bana "arslanozgur@hotmail.com" adresinden ulaşabilirler.Teşekkürler.
sesli sohbet--paltalk ta gencebay odası acıktır.
Moderator: Yöneticiler
palktalk
evet ozgur turkiyede bu isler daha kolay hele adsl ucuzladiktan sonra. inan orada olsam her aksam gelirdim ve saz muhabbeti yapardik ama romanya sartlari elvermiyor. ama diger arkadaslarin katilacagini umarim...
- yasakresim
- Kıdemli Üye
http://www.paltalk.com'dan programi indirip bilgisayariniza kurun..MSN gibi bir program yani.Ama kendi odanizi açabiliyorsunuz.Ve sesli konusma üzerine kurulu bir sistem var.Kurduktan sonra üye olup Özgür'ün açtigi Gencebay Odasi'nda bulusabilirsiniz.