TUANNA wrote:Merhaba bende bu buluşmalara katılmak istiyorum ama ne yapmam gerek bilemiyorum bana yardımcı olabilirseniz çooooooooooook seviniri. Teşekkürler.
Tuanna istanbuldansın sanırım.Buradaki konuyu takip et.Bulusma tarihi kesin oldugunda belirtilen yere belirtilen saatte gelmek kalıyor geriye.İstersen elinden tutupda getirebiliriz
arkadaşlar düğünüm 13 ağustos saat 13 -17 arası,kartal pembe köşk düğün salonunda(zekeriya güçer okulu yanı) gelmek isteyen bütün gönülk dostları davetlimdir,onur duyarım.Vefasız alem sende bizim kardeşimizsin,sorman hata.
ya arkadaşlar tarih değişti benim durumda değişti malum müzisyeniz ve hafta sonları ekstramız oluyo napıcaz şimdi..?
bu arada sevgili kralın doğum gününü canı gönülden ktluyorum sağlık başarı ve yepyeni projeler diliyorumm..
saygılar mesut
SENFONİK ŞİİR VE BAĞLAMA KONÇERTOSU İLE YANIP TUTUŞUYORUM..
SEVGİLİ KRAL HAYALMİ GERÇEKMİ BU SÖZLER..
UYANDIR BİZİ..
Arkadaşlar katılacaklar uygun tarihlerini bildirsin o zaman çoğunluğu sağlayacağımız bir tarihe alalım buluşmayı. Bu vesile ile Zübeyrin düğününede gidebiliriz
şimdilik brnmi için 20/08/2006 tarihi uygun... diğer arkadaşlardan da tarih hakkında görüş bildirmelerini istiyorum..Zubeyr abinin düğünü saat 13 de baslıyormus yani 13 agustos karısık bir durum..
s.a
merhaba arkadaşlar bu seneki buluşmaya gelemiyorum kusura bakmayın ben yurtdışındayım ama inanınki çok isterdim zaten beni bilen bilirhiç kaçırmamıştım ama 13 ağustosta olsaydı gelme imkanım vardı kısmet işte
neyse berhudar olun sevgiyle saygıyla kalın
beni bilen bilir bilmeyen bilsinki
bir güzelin mecnunuyum ben
yok be usta gelemiyorum.. çünkü çalışıyorum o gün... aslında gelmek çok iyi olur.. hani bazı ön yargıları düzeltmek adına.. ama saat kaça kadar hep beraber olacaksınız.. ve gideceğiniz takılacağınız güzergahları söleyin.. ben çıkar çıkmaz katılmaya çalışırım..
allaha emanet olun....
ÜSTÜMDE YOK BAŞIMDA YOK
İŞİMDE YOK AŞIMDA YOK
YASLANACAK TAŞIMDA YOK
YATACAK ÇUL BIRAKMADIN.