ramazanda yine beraberiz insallah.. ne kaldı ki zaten.. bu seferki sazlı sözlü olmasada bol muhabetli gececek.. gecenkinde sazdan muhabbete fırsat bulamadık. görüşmek üzere...
Ramazanda buluşalım ismail abi..İftara gideriz yine çok güzel oluyordu..Bu sefer yemekler benden ... Ha bu arada ehliyet sınavına girdim...Bakalım sonuçlar ne olacak
2.30 saat sınav süresinde 40 dakikada bitirdim cıktım..İlginç ama bende anlamadım :S:S.. çakmayız inşallah
Müziksiz hayat bir hatadır!! (Niche)
Hatasız kul olmaz!! (Orhan GENCEBAY)
ss-sirius wrote:Ramazanda buluşalım ismail abi..İftara gideriz yine çok güzel oluyordu..Bu sefer yemekler benden ... Ha bu arada ehliyet sınavına girdim...Bakalım sonuçlar ne olacak
2.30 saat sınav süresinde 40 dakikada bitirdim cıktım..İlginç ama bende anlamadım :S:S.. çakmayız inşallah
Sınavının sonuçları inşallah iyi olur. Hadi hayırlısı...
BUGÜN BİR GARİPLİK VAR Kİ ÜSTÜMDE
SENİ ARIYORUM...
Kendi kayitim olan bulusma gunu videolarini eklemistim. Resimleri eklememistim huseyin (genex) cektigi resimlerle ayni ortamda oldugu icin fakat bazi arkadaslarin istegi uzerine cektigim fotolarida ekliyorum. Belki farkli acilardan farkli resimleri gormek isteyenlerde olabilir.
Gencebay_NL wrote:Kendi kayitim olan bulusma gunu videolarini eklemistim. Resimleri eklememistim huseyin (genex) cektigi resimlerle ayni ortamda oldugu icin fakat bazi arkadaslarin istegi uzerine cektigim fotolarida ekliyorum. Belki farkli acilardan farkli resimleri gormek isteyenlerde olabilir.