Allah Allah ya. Konuşmayayım diyorum, kızmayayım diyorum, yazmayayım diyorum, olmuyor. Konuştum diye daha önce anti-gencebaycı ilan edilmiştim. Herneyse...
Gencebay_Genci wrote:[b]Arkadaşlar böyel şeyler yazmak Gencebay'cıalra yakışıyormu ??!! Nerde sizin Gönül Dostluğunuz. Her şartta her mekanda gurur duyduğumuz gönül dostumuz ORHAN GENCEBAY'ı neden bu kadar kötülüyorsunuz.
Belki bize yakışmıyor ama GENCEBAY'a orada durmak yakışıyor mu???
Gencebay_Genci wrote:[b]Belki ketenpereye getirildim diyerek bize yalan söylemiş olabilir ama onunda geçerli bi sebebi vardır. Yargısız İnfaz yapmayın beyler... Her ne kadar orda olmasını istemesekte sıkıntımızı içimize atmamız lazım.
Gerçek gönül dostları yıllardır zaten sıkıntılarını hep içine atmışlardır. GENCEBAY tarafından önemsenmeyen "gerçek" Gönül Dostları...
Gencebay_Genci wrote:[b]Biz doğrusunu bılıoruzda o yanlıs mı bılıo. vardır bıldıgı bırsey ki hala orada duruyo.
Ne yani, buradaki bu kadar insanın feryatları boş yere mi? Bizler gerçek gönül dostuyuz. Yanlış birşey var ki hep bir ağızdan söylüyoruz.
Gencebay_Genci wrote:[b]Hep destek tam destek olalım arkadaslar goruyoruz mumkun oldugu kadar magazınden uzak kalmaya calısıyor, bazı yerlerde susuyor demekkı nelerle karsılasacagını ve nasıl tepkıler verecegını bılıyor ki hala devam ediyor.
Yanıldın arkadaşım... Efsane müzik sanatçısının yerinde şimdi bir "magazin starı" var. Son dönemde magazin basınında GENCEBAY hakkında çıkan haberlerden bunu rahatlıkla görebilirsin, görememek için UZAYDA yaşamak lazım...
Gencebay_Genci wrote:[b]Lütfen dostlar bu konuyu daha büyütmeden, kargaşa çıkarmadan Hele hele ORHAN GENCEBAY efsanesi de buraya kadarmıs diye konusupta gercek GENCEBAY'cıların sinirlerini bozmayın..
Asıl o sözü söyleyen insan "gerçek" GENCEBAYcıdır. Durumun vahametini görmüştür. "Gerçek" GENCEBAYcılık, olaylara sürekli pembe gözlükle bakıp "şakşakçılık" yapmak değildir...
Gencebay_Genci wrote:[b] Orhan Gencebay ölse bile ( Allah Göstermesin ) onun sanatı,adamlığı,babalığı,heybeti ebediyen konuşulacaktır. ''İnsaların en hayırlısı ,insanlığa ve dünyaya faydası dokunandır'' Ayet'ini bilen bilir, bilmeyende Orhan Gencebay gibi bir müzik duayeninin Türkiye'ye ve Türk müziğine neler kattığını bir kere daha düşünsün.
GENCEBAY geçmişte müzik olarak çok üst düzeyde, yanına yaklaşılamayacak şeyler yapmış olabilir. Argoda bir söz vardır, böyle durumlar için kullanılabilir. "Haticeye değil, neticeye bakalım" bence. Söz verdiği projelerden hangisini gerçekleştirdi? Bir tek "film müzikleri albümü", oda en kolayı olduğu için. Diğerlerine ayırması gereken vakti böyle saçma sapan bir programda harcıyor...
Gencebay_Genci wrote:[b]NOT : Gencebaycılığından utananlar varsa yapabiliyorsalar bundan sonra onu dinlemesin, ve onu dinleyerek kazandığı duyguları unutsunlar...
İşte şimdi pot kırdın...
Benim dedem de GENCEBAY hayranıydı, babam da, ben de. Üç kuşaktır GENCEBAYcı bir aileyiz. Buradaki herkesin ayrı bir GENCEBAY sevme hikayesi vardır. Senin bizlerin GENCEBAYcılığını eleştirmeye kilon yetmez. Lütfen sözlerine dikkat et...