topraktan bir can wrote:ömer aslında çok iyi olur da.ben beyaz'a tam güvenemiyorum ya.ne bileyim espri yapayım falan derken sorular arada kaynar. bu şekilde olursa sorularımız harcanabilir.bence tam verimli olması için senin telefonda birebir sorman daha avantajlı.ama televizyonun da bir avantajı var.o da tüm türkiye'nin izlemesi.ama acaba beyaz sorularımızı bizim kadar içten ve özenli sorabilecek mi?sonuçta sohbet olduğu kadar şov da var o programda.bilmiyorum yani ben şüpheliyim.bilmem siz ne düşünüyorsunuz?aslında beyaz gerçekten bunları sorabilse bizim sormamızdan çok daha etkili olur.çünkü bütün türkiye izliyor ve yine aslında programın süresi de bayağı uzun.o bakımdan sorularda eksik bırakmaması,atlamaması gerekir.olmazsa ;"bak beyaz kardeş,bu soruların hepsi sorulacak" diye namus sözü almalıama dediğim gibi ben şüpheliyim.ömer'e güvendiğim gibi beyaz'a güvenemem.sonuçta gerçek bir gönül dostunun sormasıyla bir şovmenin sorması bir olabilir mi bilmiyorum.
bir de şu bakımdan düşünelim.gencebay'ın açısından.gencebay ömer'le konuşurken bulduğu samimiyeti,rahatlığı beyaz'ın programında bulabilecek mi?çünkü beyaz'ı sonuçta bütün türkiye izliyor.bu da gencebay'ın cevap verimliliğine etki edecek bir faktör olabilir.ama diğer yandan da şu var.beyaz koskoca programda bunları sormayacak da ne yapacak?gerçekten soruların hepsini sormayı başarabilirse çok verimli bir program olur.işte artılar ve eksiler bunlar.bence gönül dostlarının çoğunluğu ne derse o olsun.
bence beyaz'ın yaptıracağı en güzel şey canlı bağlama performansı olur.bunu izleyemeden yatarsam o geceme,harcadığım zamana,uykusuzluğuma acırım.
Basar´a katiliyorum.
Söyle diyeyim. Zaten böyle bir formatta sorulacak sorular vardir, bir de "uygunsuz" kaçabilecek sorular vardir. Çünkü herkes Gencebay ile bizim kadar hasir nesir degil. Düsünün, Beyaz, "abi, hani su x adli piyasada zor bulunan bir eser varmis ya, o sana mi ait?" tarzi veya benzeri bir soru soruyor

Yani diyecegim: Gencebay bazi belli konulara deginse de deginmese de bizim bunlari Ömer araciligiyla bir tel görüsmesiyle Gencebay´a tekrar sormamiz- ve daha saglikli cevaplar almamiz gerekir diye düsünüyorum. Arti diger sorular.