fakat ne hikmetse zaten kırkyılda bir canlı performansını gördüğümüz kraldan yine nihavent gezintiler le başlaması üzdü beni..yani ondan bir hicaz bir hüzzam bir segah bir rast dinleyemiyecekmiyiz?
yani oda klasikleşmiş kalıplaşmış modda devam ediyor performanslarına..
bu nedir nihavent üvertür takıntısı leylayla mecnun çeşnisi ve dertler benim olsun örnekleri..??
nihavent üvertür intro yani acilite isteyen yerde resmen parmakları tutuldu ve takıldı işin içinden çıkmak istediysede çıkamadı ve akort bozuldu moduna soktu kendini bu bir gerçek çünkü eğer o geçkiyi başarılı yapabilseydi hiç duraksamadan ve bahanesiz devam ederdi çalmaya..

bu performans artık şu gerçeği gösteriyor..işlemeyen demir pas tutar:::!
antremansız bir gencebaya klasik heyecan ve telaş kendini gösterememe ve ispatlama fobisi eklenince olacağı buydu..
ben daha umutlu ve daha ii performans bekliyordum..
bence tam hazır olmadan canlı performanslara çıkmamalı..bendeki ve bilinçli bilinçsiz gencebay sevenlerindeki o sihri gizemi gücü hatasız (mükemmel viritüöz)gencebay imajını zedeliyor eritiyor..

bence böyle riskli eserlere yer vericeğine halk müziğinden örnekler sunan eserleri icra etse hem kendi hem izleyenler zevk alıcak..
off kocayürek off...
yıllar yaşlar değişiyor geçiyor..
ya bugüne kadar kaldığın gibi kabuğunda(gizemin) işin mutfağında kal yada ekranlara canlı performanslarınla hatasız parmak ısırtan icraalarınla gel..
ama maalesef ne yardan ne serden geçemiyorsun:(
seni ben konçerto senfonik şiir ve bağlama albümüyle bekliyorum gerisi yalan bana...
saygıyla sevgiyle koca yürek..