Ad:Gökhan Soyad:SELİMOĞLU 21,07,1980 trabzon doğumluyum. ATAKÖY RUH ve SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİNDE TEKNİSYEN OLARAK ÇALIŞIYORUM bir gencebay aşığıyım.her gönül dostuna ayrı ayrı selam eder paylaşımlarınız teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar;
Tamer KESKİN , İstanbul,
1969 Doğumluyum.
Kendimi bildim bileli Gencebay dinlerim. Abimler Ahmet Sezgin'e bağlamasıyla eşlik ettiği yıllardan beri Gencebay dinlerler. 25 yıldır bağlama çalıyorum.. Pardon Gencebay çalıyorum.. Başka bişey zevk vermiyor bağlamada... Müzisyen değilim.. Ama layıkıyla Gencebay çalmaya çalışırım... Buradan beraber Gencebay eserlerini icra edebileceğimiz arkadaşlarla tanışmak isterim... Orhan Abinin bürosunda (etiler girişindeki) Onun bağlamasını canlı dinleme şerefine ulaştım.. Ve daha büyük birşey benim için... Bağlamamı dinledi... Mükemmel bir duyguydu... İyi muhabbetler...
ARKADAŞLAR ASAKALLI,YASAKRESİMVE BEN İZMİRDE BULUŞTUK,
BİZİM EVDE ELİMİZDEKİLERİ ORTAYA DÖKTÜK 24 SAAT GENCEBAY KONUŞTUK SİZE ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM 25 SENE SONRA BİLE BABA HAKKINDA YENİ BİRŞEYLER ÖĞRENMEK HARİKA BİRŞEY GENCEBAY KARDEŞLİĞİ BU OLSA GEREK.
GENCEBAY MÜZİĞİ
ben de yeni girdim sayılır foruma adım tercan aslen Yozgatlı'yım ama Nevşehir'de oturuyoruz nerdeyse 15 senedir. Konya'da öğrenciyim gönül dostlarına selamlar
insan tek basına hayal eder yek basına acı çeker tek başına ölür ben de tek başımayım
merhaba Arkadaşlar... bende burdayım.ve bu kadar çok Gencebay'cıyı bi arada görmek beni mutlu ediyor. kendimi tanıtayım ad- soyad: Refik Akarı yaş: 26 memleket: İzmir/ Buca iş: yeni asır-sabah gazetesinde çalışıyorum takım: Galatasaray İzmir'deki gencebaycı'larla tanışmak bana keyif verecektir. 0 535 898 69 20 bu arada site bana çok karışık geliyor.yazmak istediğim çok şey var ing.olmadığı için nereye ne yazacağımı tam olarak kestiremiyorum.bana yardım ederseniz çok sevinirim. herkese selamlar...
UFKA UZANAN YOLU SANA GELEN YOL SANIP KENDİME GÜLDÜĞÜMÜ NEREDEN BİLECEKSİN...
AD:Erhan SOYAD:Tekin YAŞ:19-20 MESLEK:Cerrhapaşa Tıp 1.Sınıf MEMLEKET:Adıyaman İKAMET:İstanbul HOBİ:Müzik,Bilgisayar,Spor,Kitap,Şiir,Saz ve tabiki Orhan Abi E-MAİL:erhan_tekin126@hotmail.com ve erhan_tekin02@hotmail.com
Arkadaşlar msn yi iyi kullanalım tanısalım,soralım,bulusalım,konusalım...
selam arkadaşlar ben samsunlu ercan yaşım 25 yalan yok bu siteyi yeni keşfettim. Ama inanın çok mutlu oldum.ben sadece kendim değil sülalece orhancıyız yani kuzenim oğlunun adını kaangencebay koyacak kadar. yarın sabah Allah izin verirse mezarlıktayım hem zeki dedemizin ruhuna bir fatiha okur hemde orhan babamızı görürüm diye kendinize çok iyi bakın BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN ALLAHA EMANET OLKUN. aşkınla ne garip hallere düştüm herşeyim tamamdı bir sendin noksan yağmur yaş demeden yollara düştüm içinm ürperiyor YA EVDE YOKSAN ercan_de82@hotmail.com
Hosgeldin Ercan abi.Ercan kardeşimin adı.Kardeşim beni kıskanır biraz Orhan Gencebay'ı nasıl olurda bu kadar severim diye."Ercan" adını burda görmek beni sevindirdi.
Ayıptır söylemesi bizde kıskanılacak kadar Orhan cıyızdır....
Selam Ben yeni üyeyim sitenizde kendi yaptıklarımız başlığı altında şiirler bölümü var mı acaba?Birde profilimi nasıl yapabilirim.Avatar ve imza gibi yani yardımcı olurmusunuz.IZDIRAP ÇİÇEĞİ