Hosgorduk sizimi kıracagım gönül dostu kardeşlerim evet abim büyük harfleri kullanmayı seviyor.. degiştirmek zor banada ondan bulaştı.. can cıkar huy cıkmaz derlerya aynı bizimkide insallah unutmassam bende abım gıbı alıskanlık kucuk harf kullanmaya gayret ederım
aranızda olmak cok guzel sızlerle beraber konusup tartısmak... insallah hep beraber uzun yıllar gecırırız
BERHUDAR OLUN imza T.M.KUŞÇUBAŞIEŞREF(KARDEŞİ) ..bir kadını ağlatırken çok dikkat edin; çünkü Mevlam gözyaşlarını sayar!... ...kadın erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı... ...öyle olsaydı ezilirdi... üstün olmasın diye başından da yaratılmadı...ama göğsünden yaratıldı eşit olsun diye... kolun biraz altından yaratıldı korunsun diye.. kalp hizasında yaratıldı SEVİLSİN diye
KUŞÇUBAŞIEŞREF wrote: ..bir kadını ağlatırken çok dikkat edin; çünkü Mevlam gözyaşlarını sayar!... ...kadın erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı... ...öyle olsaydı ezilirdi... üstün olmasın diye başından da yaratılmadı...ama göğsünden yaratıldı eşit olsun diye... kolun biraz altından yaratıldı korunsun diye.. kalp hizasında yaratıldı SEVİLSİN diye
konumuz ile pek alakasi yok ama güzel bir yazi..kuşcununkardesi paylastigin icin sagol...okuyunca aklima malcom x in bir sözü geldi ;
"bir ülkenin bozulma derecesini ögrenmek istiyorsaniz sokaklarindaki kadinlarina bakin "
birde ömer karaoglunun bir ezgisi geldi aklima..insan cahil insan nankör diye...söyler..hos bir ezgi...
Adım Sinan
Yaş 16
Memleket Ankara
Yer İstanbul
Meslek Ögrenci
Yaklaşık İki yıldır Gencebay dinliyorum okulda evde her yerde tanıtıyorum
ama gençlik batmış durumda malesef gönul dostları
Hatasız Kul Olmaz Hatamla Sev BEni Dermansız Dert Olmaz Dermana SAr beni hatasız Kul Olmaz..ORhan Gencebay
Merhaba ben ayşe ev hanımıyım........daha öncede siteye üyeydim.......çocuklarıma da orhan gencebay sevgisini
aşıladım......onu çok seviyoruz......siteye üye olmaktan mutluluk duyuyorum......