bence orhan abi kendi kararini vermiş kendi icinde..bize bişi düşmüyor..gencebay 96 larda bu şevk ve heyecandan çıktı bence...sanki o dönemden sonra hep istemeyerek yapiyor bir cok seyi..ki bu konu o zamanlardada tartışılmıştı...en azından gencebayı iyi takip eden ve yakınlarımda olan insanlar ile birlikte...
klasıkler 1 cıktıgında 98 yılında..artık bir daha kaset yapmaz herhalde diye düşünmüştüm..bırakır diye...evet belki sonradan albüm yaptı ama altı yıl sonra yürekten olsunu yaptı.. yani hal böyle iken niye sunu yapmadin niye hala su proje ile ilgilenmiyorsun diyemiyorum..desem de abes kacar..çünkü ben albüm bile yapmaz artık derken öyle yada böyle albüm yapıp bizleri bundan mahrum bırakmıyorsa baska ne diyeyim ?
pop star olayına sadece muhalif oldugumu belirttim..oda mecburi ve elzemdi..günceldi..halada muhalifim...her zamanda muhalif olurum..
bir cok şey icin gec kalındı...orhan abide bunun cok iyi farkında...o yüzden bazı konularda orhan abiye bişi diyemem..şahsi görüşüm..kafasına silah dayayıp yaptırmakta olmaz...hem buda abesle iştigal ve medeni ilkeler ile ters

herkese saygılar.....