sevim emre hastanede

Kapanmış konulardan yararlanabilmeniz için arşiv bölümüne taşınmaktadır.
Post Reply
User avatar
isocity
Site Admin
Posts: 219
Joined: 21 Jan 2005, 11:50
Contact:

sevim emre hastanede

Post by isocity »

Sevim Emre Memorial Hastanesi’ne kaldırıldı

Ünlü Sanatçı Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre; baş dönmesi, mide bulantısı, kusma ve ishal şikayetleri ile sabaha karşı 04.30’da Memorial Hastanesi’ne yatırıldı.

Eşi Orhan Gencebay tarafından 04.30 sıralarında Memorial Hastanesi’ne getirilen Emre, yapılan tetkikler sonucu besin zehirlenmesi tanısı ile müşahede altına alındı. Emre’nin yapılan tetkiklerinde, yediği pizza nedeniyle zehirlendiği anlaşıldı. Daha önce de mide şikayetleri nedeniyle Memorial Hastanesi’ne kaldırılan Sevim Emre’nin sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisi yapıldıktan sonra bugün öğle saatlerinde taburcu olmasının beklendiği öğrenildi.

kendisine tüm gönül dostlarımız adına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz...
User avatar
Gönül_Dostu
Kıdemli Üye
Posts: 215
Joined: 08 May 2006, 15:56
Contact:

Post by Gönül_Dostu »

geçmiş olsun dileklerimle acil şifalar dileriz.
sağlık durumunun fazla ciddi olmaması iyi
User avatar
HASAN
Kıdemli Üye
Posts: 444
Joined: 13 Dec 2005, 11:45
Location: ANKARA 06

Post by HASAN »

geçmiş olsun
Onu Anlamak Sanattır
User avatar
sabır taşı
Kıdemli Üye
Posts: 1179
Joined: 26 Jan 2005, 18:32
Contact:

Post by sabır taşı »

acil şifalar yengemize....

orhan abinin dayanağı o...

acısını göstermesin...abimize...
User avatar
HASAN
Kıdemli Üye
Posts: 444
Joined: 13 Dec 2005, 11:45
Location: ANKARA 06

Post by HASAN »

Memorial Hastanesinden yapılan yazılı açıklamada, Sevim Emre’nin, baş dönmesi, mide bulantısı, kusma ve ishal şikayetleri nedeniyle Orhan Gencebay tarafından bu sabah saatlerinde hastaneye getirildiği belirtildi.



Emre’nin, yapılan tetkikler sonucu besin zehirlemesi tanısı ile müşahede altına alındığı kaydedilen açıklamada, "Sevim Emre’nin yediği pizza nedeniyle zehirlendiği anlaşıldı" ifadesine yer verildi.

Emre’nin, daha önce de mide şikayetleri nedeniyle Memorial Hastanesine kaldırıldığı ifade edilen açıklamada, Emre’nin sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisi yapıldıktan sonra bugün taburcu edilmesinin beklendiği kaydedildi.
Onu Anlamak Sanattır
User avatar
HASAN
Kıdemli Üye
Posts: 444
Joined: 13 Dec 2005, 11:45
Location: ANKARA 06

Post by HASAN »

arkadaşlar nedir bu Orhan Baba'nın başına gelenler ya.Babanın hayatında ki en zor anları olsa gerek.Acil Şifalar diliyorum eşine.
Onu Anlamak Sanattır
User avatar
lazy71
Yeni Üye
Posts: 11
Joined: 29 Mar 2006, 17:11
Location: aydın söke
Contact:

Post by lazy71 »

geçmiş olsun
BİR NEFES UĞRUNA ÇEKTİĞİM AZAPTIR
NERELERDE KALDI ECELİM BENİM
User avatar
bir_zaman_aglayip
Kıdemli Üye
Posts: 142
Joined: 19 Jan 2005, 12:32
Location: Manisa
Contact:

Post by bir_zaman_aglayip »

geçmiş olsun diyelim..

ah senin çektiğin dertler orhan abi... :cry:
HA BEN SANA YOLLANMIŞIM, HA MUHAMMED MİRACA
Post Reply