30 ekim 2006 hürriyet gazetesi Ahmet Hakan
serhat_izmit wrote:Orhan Babaya bişey olmadı. O aynı Orhan Baba.
VirtuE wrote:Ne oluyor bu yazarlara.
genbay wrote:BEN BÖYLE HABERLERE TAKMIYOOOORUMMM........
yasakresim wrote:Ne açıklaması bekliyorsun Başar?... Orhan Gencebay'ın söylecekleri nasılsa belli. Üç beş yuvarlak cümle. Yok işte "alaturka ismi beni cezbetti", "prodüktör kimliğimle burdayım" falan filan...
topraktan bir can wrote:yasakresim wrote:Ne açıklaması bekliyorsun Başar?... Orhan Gencebay'ın söylecekleri nasılsa belli. Üç beş yuvarlak cümle. Yok işte "alaturka ismi beni cezbetti", "prodüktör kimliğimle burdayım" falan filan...
soner onu ben de tahmin ediyorum ama bazı gönül dostlarımız "bir bildiği vardır" diyorlar ya ben de gerçekten bir bildiği mi var yoksa öylesine mi katıldı onu öğrenmek isterim.gencebay öylesine iş yapacak birisi değil.arkasında mutlaka bir sebep vardır.bu sebep bizim hoşumuza gidecek bişey de olsa gitmeyecek bişey de olsa ben bu sebebi çok merak ediyorum.bu kadar fırsatçının eline koz vermeyi göze aldığına,kabullendiğine göre çok önemli bişey
olmalı.
gonuldostu wrote:hala bu konuları burda uzatmanın anlamı yok. zaten bu haber kaynakların cıkış nedenleride bazı forum sitelerinde orhan gencebay hayranları adı adında kişilerin gencebayı acımazsızca eleştirmeleri. soruyorum armagan caglayan gencebaya ne terbiyessizlik yaptı aynı şekilde bülent ersoy ve ebru gündeş hepside orhan gencebayın müzikal bilgisine her fırsatta saygı duyurlar.Ama burda görüyorumki aynı saygıyı OrHAN GENCEBAY hayranıyım diyen kişiler göstermiyor