orhan gencebay bir film setindedir. rol arkadaşı müjde ar acı bir haberle sarsılmıştır. yakın bir akrabasının ölüm haberini alınca gencebayın omzuna hafiften sarılarak bir teselli bulmaya çalışmaktadır. başta gencebay ve etraftakiler gerekli teskin çabalarını göstermişlerdir. fakat sonra rol arkadaşının gencebayın boynuna sarılmış fotoğrafları medyada bir kaç kendini bilmez magazincinin gayretleriyle çarpıtılmış bir şekilde yer almıştır. bu durumdan eşi sevim hanım fena halde rahatsızlık duymakta ve gencebayı tekzipte bulunmaya zorlamaktadır. diğer yandan rol arkadaşının böyle bir durumda rahatsızlık duyacağıda açıktır. iki arada bir derede kalan gencebay fena halde sinirlenmiş ve sevim hanımla kısa süreli bir gerginlik yaşamıştır. işte bu haleti ruhiye ile alıp sazını yapmış besteyi orhan gencebay...
---
Arkadaşlar bu yazıya bir sitede rastladım, doğru mu bilmiyorum.
"Ziyankar" şarkısının hikayesi...
Moderator: Yöneticiler
- serhat_izmit
- Kıdemli Üye
"Ziyankar" şarkısının hikayesi...
"Yaptıklarım Türk müziğinin devamıdır."
"Müziğime arabesk denmesi çok saçma..."
Orhan GENCEBAY
Orhan GENCEBAY
- mecnun murat
- Kıdemli Üye
- serhat_izmit
- Kıdemli Üye
Hikaye doğruymuş. Elimdeki bir röportajdan tesadüfen öğrendim.
Hiç mi kavga edip ayrılık yaşamadınız? Dürüst olun lütfen. Çünkü Orhan Gencebay dürüsttür.
Sevim Emre-Hep başkaları yüzünden sürtüşme olmuştur. Ben kindar değilimdir, hemen yanına gelirim zaten, barışırız.
Orhan Gencebay-Ben tartışmaları uzatmak istemem. Kızgınlığım çoğu kez bende kalır. İşin büyüyeceğini anladığım an terkederim orayı. Sevim de kısa süre sonra
sevgiyle gelir ve unutur gideriz.
Sevim Emre-Yalnız bir keresinde bir kırgınlık yaşadık. Çok büyüktü. Film çekiliyordu. Benim bilmediğim bir şeyler olmuş. Müjde Ar’ın o gün yeğeni ölmüş. Bir de fotoğraf var. Müjde’nin ağlarken Orhan’a sarılmış fotoğrafları çekilmiş. Biz de tatildeyiz. İnsanlar bir tuhaf bakıyorlar bana. Sonunda bir arkadaşım gazeteyi gösterdi. Aaa, Orhan, Müjde’ye sarılmış. Gayet samimi. Bir de "Bal gibi aşk" diye başlık. O kadar birbirimizi seviyoruz ki öyle bir yazının çıkması mümkün değil. Çok hırçınlaştım. "Tekzip ettireceksin" dedim. Orhan anlattı olayı ama ben
çok üzülmüştüm. Aslında Orhan çok düşüncelidir, sırf ben rahatsız olurum diye pek çok filmden aşk sahnelerini çıkarmış ya da hafifletmiştir. Orhan’a müthiş güvenim var. O kadar ki, bugün bir tek kadın çıkıp "Ben Orhan Gencebay’la birlikte oldum" diyemez.
Hiç mi kavga edip ayrılık yaşamadınız? Dürüst olun lütfen. Çünkü Orhan Gencebay dürüsttür.
Sevim Emre-Hep başkaları yüzünden sürtüşme olmuştur. Ben kindar değilimdir, hemen yanına gelirim zaten, barışırız.
Orhan Gencebay-Ben tartışmaları uzatmak istemem. Kızgınlığım çoğu kez bende kalır. İşin büyüyeceğini anladığım an terkederim orayı. Sevim de kısa süre sonra
sevgiyle gelir ve unutur gideriz.
Sevim Emre-Yalnız bir keresinde bir kırgınlık yaşadık. Çok büyüktü. Film çekiliyordu. Benim bilmediğim bir şeyler olmuş. Müjde Ar’ın o gün yeğeni ölmüş. Bir de fotoğraf var. Müjde’nin ağlarken Orhan’a sarılmış fotoğrafları çekilmiş. Biz de tatildeyiz. İnsanlar bir tuhaf bakıyorlar bana. Sonunda bir arkadaşım gazeteyi gösterdi. Aaa, Orhan, Müjde’ye sarılmış. Gayet samimi. Bir de "Bal gibi aşk" diye başlık. O kadar birbirimizi seviyoruz ki öyle bir yazının çıkması mümkün değil. Çok hırçınlaştım. "Tekzip ettireceksin" dedim. Orhan anlattı olayı ama ben
çok üzülmüştüm. Aslında Orhan çok düşüncelidir, sırf ben rahatsız olurum diye pek çok filmden aşk sahnelerini çıkarmış ya da hafifletmiştir. Orhan’a müthiş güvenim var. O kadar ki, bugün bir tek kadın çıkıp "Ben Orhan Gencebay’la birlikte oldum" diyemez.
"Yaptıklarım Türk müziğinin devamıdır."
Orhan GENCEBAY
Orhan GENCEBAY
- serhat_izmit
- Kıdemli Üye