Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim. Aranızda çok kızanlar olabilir resimleri reklamlarla mahvetmiş diye.. Ama kusura bakmayın burada verilen emeklerin başkaları tarafından kendi malıymış gibi kullanılmasına gönlüm razı olmaz..(gece 3'e kadar scannerle debeleşen bilir) Anlayışla karşılarsınız umarım...isteyenlere(?) 1024*768 ebatlarını yollayabiliriz..
emeğine sağlık yilgör.üstünde imza olup olmaması önemli değil bu şekildede arşivimize koyabiliyorsak görmediğimiz resimleri ne mutlu bize
Görmedinmi Gözlerimde Bir Mahkumun En Son Arzusunu,Hasretini!
Eğer Aşk Bir Kumar İse Son Şansımı Deniyorum!
mutluluk sen demek,sevmektir bilmiyorum,ben böyle mutluyum,sanada diliyorum...
önemli olan bunları böyle paylaşabilmek sen bunları yaptın önemli olan buydu Gönül Dostlarımızında görmeleri idi paylaşmak güzel birşey
bende sizlerden çok şey öğrendim hepinize çok teşekkür ederim.
Aksakallı, demek bunların ardında sen varsın . Ne diyelim, berhudar olasın Yılgör sen de güzel işlemişsin resimleri hakikaten Paylaşan da paylaştıran da berhudar olsun.
::::::
"Türk ulusunun, yürümekte olduğu ilerleme ve uygarlık yolunda, elinde ve kafasında tuttuğu meşale, pozitif bilimdir." Atatürk, 1933
benim pc de bir sorun var gene..sadece ilk resimi görebildim..
o yetti zaten..hülya koçyiğidin o dönemlerdeki hali bana adamin birini hatirlatir...son iki yildir hülya ablamizla oynadigi filmleri bile seyretmekten kacınırken..birden bu resmi görünce..gittim...taaaaaa....nerelere....
yılgör..tesekkürler...sen en iyisi gelirken tüm resimleri getir burda rahat rahat bakalim..
topraktan bir can wrote:üstten 8. resimde sağdaki rahmetli yaşar kekeva arkadaki de norayr demirci.belki merak eden olmuştur orhan gencebay ile ajda pekkan'ı zaten tanırsınız
Dostum oradaki Semiramis Pekkan. Kervan'a transfer oluyor
::::::
"Türk ulusunun, yürümekte olduğu ilerleme ve uygarlık yolunda, elinde ve kafasında tuttuğu meşale, pozitif bilimdir." Atatürk, 1933